Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Tottenham afviser seneste Bayern-bud på Harry Kane

Tottenham har stadig deres stjerneangriber i klubben efter endnu et afvist bud fra Daniel Levy.
Tottenham har stadig deres stjerneangriber i klubben efter endnu et afvist bud fra Daniel Levy.AFP
Efter sigenden skulle der være en deadline så sent som på fredag, men det har ikke taget så længe for Daniel Levy at veje og finde de tyske rekordmestres tilbud for let. Seneste bud i den efterhånden noget langtrukne budkrig, skal have været på 100 millioner euro plus diverse klausuler, der skulle bringe buddet potentielt op på 850 millioner kroner.

Dette skriver blandt andet The Athletic og Football.London.

Budkrigen har været i gang siden juni, og de havde forinden det nyligste bud fået afvist et bud nummer to. Medvirkende til afvisningerne har udtvivlsomt været, at Uli Hoeness i Bayern har forsøgt at tvinge den notorisk hårde hund af en forhandler til at sige ja til buddet.

Det har tydeligvis ikke haft den, for Hoeness, ønskede effekt, og det er tvivlsomt, om Spurs vil acceptere mindre end de 900 millioner kroner, som Levy har forlangt at få for den engelske landsholdsangriber og anfører i klubben.

Kane har ellers længe udtrykt, at han var tilbøjelig til at sige ja til Bayerns tilnærmelser.

Men den første hurdle, at få et bud accepteret, har Hoeness nok efterhånden forstået, er den største af alle de forhindringer, der står i vejen for en handel.

Kanes kontrakt udløber i sommeren 2024, men det er tydeligt, at Tottenham ikke vil lade ham gå for småpenge.

Kane scorede søndag fire mål for Tottenham i en træningskamp mod Shakthar Donetsk

Den nye cheftræner Ange Postecoglou opfordrede i forbindelse med den kamp til en hurtig løsning og han ligeledes sagde i sidste måned: "Jeg tror, at vi for alles skyld ikke ønsker at trække det hele i langdrag. Jeg tror ikke, det er godt for nogen."