Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Tottenham-træner: "Kane sagde ikke farvel til Spurs-fans efter Brentford-nederlag"

Harry Kane klapper fansene i slutningen af Tottenhams 3-1-nederlag til Brentford
Harry Kane klapper fansene i slutningen af Tottenhams 3-1-nederlag til BrentfordAFP
Ryan Mason insisterede på, at Harry Kane ikke sagde farvel til Tottenham, efter at den engelske anfører vinkede til fansene efter lørdagens 3-1 nederlag mod Brentford.

Kanes fantastiske frispark bragte Tottenham foran efter otte minutter i det nordlige London, da angriberens scoring bragte ham op på 30 mål i alle turneringer i denne sæson.

Men Brentford slog tilbage og vandt gennem to scoringer af Bryan Mbeumos og et sent mål af Yoane Wissas hvilket fik frustrerede Tottenham-fans til endnu engang at opfordre til at bestyrelsformand Daniel Levy bliver fyret.

Efter Tottenhams sidste hjemmekamp i en forfærdelig sæson gik spillerne en æresrunde foran et stort set tomt stadion.

Kane vinkede til de fans, der var blevet, i det, der blev tolket som et farvel i den voksende usikkerhed om hans fremtid.

Efter at det ikke lykkedes ham at gennemtrumfe et skifte til Manchester City i 2021, er Kane, som har et år tilbage af sin kontrakt, blevet sat i forbindelse med Bayern München, Paris Saint-Germain og Manchester United.

Men den midlertidige træner Mason fastslog: "Han vinker til publikum hver sæson. Jeg kan huske, at jeg sad her for to år siden, og I var overbevist om, at han ville rejse, og sagde det samme.

"Det er sæsonens sidste hjemmekamp, så han vil gerne vise sin påskønnelse for den støtte han har fået og vi alle har fået i denne sæson."

De på hinanden følgende nederlag har skadet Tottenhams håb om at sikre sig europæisk fodbold i næste sæson.

Hvis det ikke lykkes at komme med i Europa, ville det være en passende afslutning på en meget skuffende sæson, der bød på Antonio Contes afgang, efter at han kaldte spillerne egoistiske og kritiserede kulturen i en klub, der sidst vandt et trofæ i 2008.

Bliver Harry Kanes frispark i første halvleg hans sidste mål for Tottenham?
Bliver Harry Kanes frispark i første halvleg hans sidste mål for Tottenham?AFP

Mason, der blev ansat efter at Contes afløser Cristian Stellini blev fyret, indrømmede, at det gjorde ondt at se så mange fans tage af sted før æresrunden.

"Selvfølgelig. Det er forståeligt når man ser, hvor to tredjedele af sæsonen er forløbet, på og uden for banen, men i sidste ende ved vi, at fansene vil være der i næste sæson," sagde han.

"Denne klub vil blive ved med at bevæge sig fremad, og nu er det tidspunkt, hvor vi skal være stærkere end nogensinde før og tro på vores planer, forpligte os til det og have folk, der er engageret i det.

"Og jeg siger altid, at i fodbold kan tingene ændre sig meget hurtigt, og energien kan ændre sig hurtigt."