Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Trænere fra Tottenham og Brighton lægger låg på efter udvisnings-skandale

Trænere fra Tottenham og Brighton lægger låg på efter udvisnings-skandale
Trænere fra Tottenham og Brighton lægger låg på efter udvisnings-skandaleProfimedia
Tottenhams - og Brightons respektive trænere Cristian Stellini og Roberto De Zerbi var i det særdeles diplomatiske hjørne, da de skulle svare på spørgsmål på pressekonferencerne efter at temperamenterne i de to lejre var kogt godt og grundigt over i løbet af lørdag eftermiddags Premier League møde, der sluttede 2-1 til Tottenham

Både Stellini og De Zerbi blev udvist efter at begge bænke nær var kommet i håndgemæng under kampen, hvor en række kontroversielle VAR-afgørelser bestemt heller ikke var med til at gyde olie på vandene. 

Begge trænere blev udvist fordi de ikke havde været i stand til at kontrollere hinandens respektive bænke, og Stellini sagde efterfølgende, at det var en dom, som man måtte acceptere:

"I det øjeblik var jeg fokuseret på spillerne, jeg ville tale med spillerne, og jeg mistede mit fokus på bænken. Dette er reglen. Jeg er nødt til at respektere reglen, men jeg tror også, at hvis man ser på, hvad der skete, var jeg høflig og rolig", sagde Stellini, der lige som De Zerbi heller ikke ville kommentere på den ophidsede ordveksling, som parret havde før kampstart.

"Jeg har ikke snakket med De Zerbi efter kampen, men jeg har respekt for enhver manager, og derfor snakker jeg ikke om, hvad der sker uden for banen". De Zerbi, der lige som Stellini er italiener, bekræftede at parret havde benyttet chancen for at kommunikere på deres oprindelige sprog, men ville ikke ind på, hvad samtalen handlede om. "Det er den slags ting, der sker i fodbold", sagde han.