Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Tragedie i Grækenland: 31-årige landsholdsspiller fundet død

George Baldock er fundet død i sit hjem i Grækenland blot 31 år gammel.
George Baldock er fundet død i sit hjem i Grækenland blot 31 år gammel.Nigel French/Sportsphoto/APL/Mary Evans Picture Library/Profimedia
Den tidligere Sheffield United-forsvarer George Baldock er blevet fundet død i sit hjem i Grækenland.

George Baldock blev angiveligt fundet død i sit hjems swimmingpool i Glyfada i en alder af kun 31 år. Der er ikke umiddelbart frigivet yderligere oplysninger om omstændighederne ved hans død.

Forsvarsspilleren forlod England i sommeren 2024 for at slutte sig til Panathinaikos i den græske Super League efter en meget succesfuld periode på syv år med Sheffield United i både Championship og Premier League.

I en officiel udtalelse bekræftede den græske Super League den 31-åriges død.

"Hele Super League-fodboldfamilien udtrykker sin dybe sorg over det alt for tidlige tab af Panathinaikos og vores landsholdsfodboldspiller, George Baldock, og sender sine dybeste kondolencer til hans familie og kære."

Efter at have fået sit gennembrud i seniorfodbold hos MK Dons skiftede Baldock til Sheffield United i 2017 og var en vigtig del af to separate oprykningssæsoner - samtidig med at han spillede 38 gange, da The Blades opnåede en imponerende niendeplads i Englands bedste række i 2020.

Forsvarsspilleren var en fanfavorit på Bramall Lane, hvor han spillede 219 kampe og lavede seks mål og 16 oplæg.

Sheffield United hylder ligeledes Baldock på de sociale medier:

"Sheffield United Football Club er chokeret og ekstremt ked af at høre, at den tidligere spiller George Baldock er gået bort."

"Forsvarsspilleren forlod klubben i sommer efter syv år på Bramall Lane og var ekstremt populær blandt tilhængere, ansatte og holdkammerater, der trak i en rød og hvid trøje sammen med ham."

"Alle med tilknytning til Sheffield United kondolerer oprigtigt over for Georges familie og venner."

Baldock, der har været græsk landsholdsspiller 12 gange, havde spillet fire gange for Panathinaikos i denne sæson, men var ikke blevet udtaget til landsholdets Nations League-kamp mod England på Wembley på torsdag.