Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Tyrone Mings' skade var værre end 5-1-nederlaget til Newcastle, siger Villas Unai Emery

Opdateret
Mings blev båret ud i første halvleg
Mings blev båret ud i første halvlegReuters
Aston Villa-manager Unai Emery var skuffet over sit holds 5-1-kollaps ude mod Newcastle United, men endnu værre var tabet af den vigtige forsvarsspiller Tyrone Mings til en grum skade i første halvleg.

Mings gik i jorden efter en tilsyneladende uskyldig duel med Newcastle-angriberen Alexander Isak, og efter en lang behandlingspause blev han i det 31. minut kørt fra banen på en båre og bragt til et lokalt hospital.

Skaden til Mings kommer få dage efter, at Birmingham-holdet mistede Emiliano Buendia til en alvorlig knæskade, der angiveligt vil holde ham ude i op til otte måneder.

"Det ser ikke godt ud. Han er skadet. Denne uge har været meget hård. Vi mistede Emi Buendia, og i dag mistede vi Tyrone Mings, to vigtige spillere i truppen," siger Emery til BBC.

Emery var nedtrykt på sidelinjen
Emery var nedtrykt på sidelinjenReuters

"Alt i denne uge fungerer ikke godt, men vi vil reagere. Jeg vil være positiv med de spillere, vi har, og vi kan ændre situationen."

Villas forsvar faldt fra hinanden, da Mings forlod banen, og Newcastle scorede fire mål i anden halvleg, hvilket bragte hjemmeholdet op i toppen af tabellen til stor glæde for træner Eddie Howe.

"Vi er meget tilfredse.Det var en hård kamp, Aston Villa er et rigtig godt hold. Vi vidste, at vi var nødt til at yde vores bedste. Vi scorede fem mål, vi kunne have scoret flere, men de var også med i kampen," siger Howe til BBC.

"Det var en tæt kamp, der blev afgjort af vores hensynsløshed foran mål. Alt klappede for os i dag ... Nu skal vi til Manchester City, som er det sværeste sted at tage hen. Vi er nødt til at tage udfordringen op og så selvfølgelig Liverpool, men vi vil fokusere på Man City først," tilføjede han.