Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

United-boss nægter at stille garanti for Ten Hags fremtid i Manchester United

Ratcliffe kan komme til at træffe en beslutning om Ten Hags fremtid
Ratcliffe kan komme til at træffe en beslutning om Ten Hags fremtidMark Pain / Alamy / Alamy / Profimedia
Manchester Uniteds medejer Jim Ratcliffe nægtede at stille en garanti for Erik ten Hags fortsatte fremtid på Old Trafford, da han indrømmede, at klubben ikke er "der, hvor den burde være" under den kriseramte træner.

Ratcliffe havde chancen for at aflive rapporterne om, at Ten Hag er i fare for at blive fyret, da han talte forud for Uniteds vigtige Premier League-kamp mod Aston Villa på søndag.

Men den 71-åriges nedslående vurdering af Uniteds situation var næppe opmuntrende for Ten Hag, som kæmper for at redde sit job.

"Jeg vil ikke svare på det spørgsmål. Jeg kan godt lide Erik. Jeg synes, han er en rigtig god træner, men når alt kommer til alt, er det ikke mig, der bestemmer," sagde Ratcliffe til BBC fredag.

Ten Hags hold ligger på en 13. plads efter kun at have vundet to af deres første seks ligakampe.

De led et trist 3-0-nederlag på hjemmebane mod Tottenham i sidste weekend og smed en tomålsføring væk i deres 3-3-kamp mod Porto i Europa League i torsdags.

Uniteds problemer har lagt pres på Ten Hag, som kun overlevede en sørgelig ottendeplads i sidste sæson, efter at Ratcliffe og hans rådgivere havde foretaget en intern undersøgelse af hollænderens turbulente toårige regeringstid.

Ratcliffe talte angiveligt med den tidligere Bayern München- og Chelsea-boss Thomas Tuchel om United-jobbet, før han valgte at bevare troen på Ten Hag, som havde været hjernen bag en overraskende FA Cup-finalesejr over Manchester City i maj.

Men den britiske milliardær, som overtog ansvaret for Uniteds fodboldaktiviteter efter at have købt en andel i klubben i februar, var mere tvetydig om Ten Hag fredag, da han blev presset på spørgsmålet om trænerens problemer.

Ratcliffe insisterede på, at enhver beslutning om den tidligere Ajax-boss ville blive truffet i samarbejde med Uniteds nye sportsdirektør Dan Ashworth og administrerende direktør Omar Berrada, og sagde: "Det er det ledelsesteam, der driver Manchester United, som skal beslutte, hvordan vi bedst driver holdet i mange forskellige henseender.

"Men det team, der leder Manchester United, har kun været sammen siden juni eller juli. De var der ikke i januar, februar, marts eller april - Omar og Dan Ashworth ankom først i juli.

"De har ikke været der i lang tid, så de er nødt til at gøre status og træffe nogle fornuftige beslutninger.

"Vores mål er meget klart, vi vil føre Manchester United tilbage til, hvor vi burde være, og det er vi selvfølgelig ikke endnu. Det er meget klart."