Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

United-træner før Brentford-møde: Vi savner virkelig Eriksen og Casemiro

United-træner før Brentford-møde: Vi savner virkelig Eriksen og Casemiro
United-træner før Brentford-møde: Vi savner virkelig Eriksen og CasemiroProfimedia
Fraværet af Christian Eriksen (31) og Casemiro er en af ​​hovedårsagerne til, at Manchester Uniteds mangel på gode resultater i de seneste uger, eftersom kampene "afgøres på midtbanen", sagde manager Erik ten Hag tirsdag som optakt til kampen mod Brentford onsdag aften.

Den danske midtbanespiller pådrog sig i slutningen af ​​januar en ankelskade, som dømte ham ude i mindst tre måneder, mens Casemiro afsoner fire kampes karantæne efter at have modtaget sæsonens andet røde kort.

Brasilianeren har været en af ​​Ten Hags mest indflydelsesrige spillere, siden han skiftede til United fra Real Madrid. Fire af Uniteds otte ligakampe er blevet tabt uden ham sammenlignet med tre af 19, når han har spillet.

"De er to kvalitetsspillere på midtbanen, og kampe vil altid blive afgjort på midtbanen," sagde Ten Hag til journalister forud for onsdagens hjemmekamp mod Brentford, der ligger på på syvendepladsen.

"Så når du savner to kvalitetsspillere, er det klart, du får problemer. Men du har stadig en trup, du skal forsøge at vinde med. Eriksen er tilbage i træning, men endnu ikke klar til at spille, og så vi må se nu, hvor hurtigt han kan gøre fremskridt," tilføjede Ten Hag.

Efter nederlaget til Newcastle United i weekenden røg United ned på femtepladsen. Selvom United er gået videre i FA Cuppen og Europa League, har de ikke vundet i ligaen siden midten af ​​februar. 

Ten Hag er dog ikke nedslået. "Vi spillede 60 minutter mod Southampton med 10 mand, vi slog Fulham (i FA Cuppen) - en Premier League-modstander," sagde han. Vi slog Newcastle i Carabao Cuppen, en anden Premier League-modstander. Vi ved, at vi kan slå Premier League-holdene. Vi havde en meget dårlig præstation (mod Newcastle i søndags), fordi modstanderen ønskede det mere end os. De var skarpere."