Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

United vil have træner for danskerklub som ten Hags afløser: Vil gerne til Old Trafford

Hugo Filipe Martins
Rúben Amorim rygtes til trænerjobbet i Manchester United
Rúben Amorim rygtes til trænerjobbet i Manchester UnitedMANUEL FERNANDO ARAUJO/LUSA
Manchester United er på udkig efter en afløser for Erik ten Hag, der blev fyret som førsteholdstræner i mandags, og Rúben Amorim er blandt de stærke kandidater. Ifølge The Athletic er den engelske klub endda villig til at betale opsigelsesklausulen for at beholde den 39-årige portugisiske træner, der i Sporting er træner for Morten Hjulmand og Conrad Harder.

Scenariet var sandsynligt og blev snart en realitet. Få timer efter at Manchester United annoncerede Erik ten Hags afgang, blev Rúben Amorim igen rygtet til at stå i spidsen for De Røde Djævle.

Manchester United arbejder allerede på at skrive kontrakt med den 39-årige træner, som har kontrakt med Sporting frem til juni 2026 og en opsigelsesklausul på 20 millioner euro, der gælder for internationale klubber uden for transfermarkedet.

Ifølge The Athletic er Rúben Amorim, der er dobbelt national mester med Sporting, villig til at acceptere et skifte til Premier League. Man skal huske, at løvernes træner i sidste sæson rejste til England for at mødes med West Ham, som angiveligt var interesseret i at skrive kontrakt med ham.

Faktisk blev træneren spurgt om denne mulighed her til morgen under pressekonferencen til Liga Cup-kampen mod Nacional da Madeira, men undgik at kommentere.

"Jeg vil ikke tale om min fremtid, for uanset om det er et nej eller et ja, vil jeg altid være nødt til at kommentere. Fra første dag sagde jeg, at jeg ikke ville kommentere min fremtid. Jeg er meget stolt af at være Sportings træner," sagde han.

I denne sæson under Rúben Amorims ledelse ligger Sporting øverst i den portugisiske liga og har endnu ikke tabt i Champions League, hvor de har to sejre og en uafgjort.