Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Villa smadrer Everton i Emerys største sejr, siden han overtog roret

Opdateret
Moussa Diaby (L) jubler sammen med Leon Bailey.
Moussa Diaby (L) jubler sammen med Leon Bailey.AFP
Unai Emerys Aston Villa-hold forlængede deres ubesejrede stime på hjemmebane mod Everton til ni kampe med en selvtillidsboostende 4-0-sejr over nedrykningskandidaten på en solbeskinnet eftermiddag i West Midlands.

Efter at have indkasseret fem mål på sæsonens åbningsdag for første gang i over 70 år i sidste weekend, havde Aston Villa brug for et øjeblikkeligt svar, og det kom efter 18 minutter, da John McGinn fejede bolden i mål fra tæt hold, og Villa Park brød ud i jubel efter den skotske landsholdsspillers åbningsmål.

Med publikum i ryggen fortsatte Emerys mandskab med at presse på, og deres pres gav endnu en mulighed for at score, da et øjebliks galskab fra Jordan PickfordEverton-målmanden vælte Ollie Watkins omkuld i straffesparksfeltet.

Det var et klart straffespark, men Pickford kunne ikke rette op på sin fejl, og Douglas Luiz sparkede sikkert straffesparket i mål og gav hjemmeholdet en komfortabel føring.

Pickford skulle vise sit værd for Sean Dyches mandskab lige før pausen, da den engelske førstemålmand skubbede et hårdt skud fra Moussa Diaby på stolpen.

Den sene udvisning ansporede gæsterne til at handle, og Pickfords modstykke, Emiliano Martínez, blev kaldt i aktion i den modsatte ende.

De medrejsende Everton-tilhængere havde håbet på, at pausen ville vende lykken for de uheldige Toffees, men netop som de var begyndt at komme ind i kampen, afgjorde Leon Bailey kampen.

Kampens statistik
Kampens statistikFlashscore

Scoringen kom efter endnu flere forsvarsfejl i Evertons bagkæde, og den jamaicanske angriber skød bolden i mål inde fra straffesparksfeltet.

Men den uorganiserede tilgang bagude viste ingen tegn på at stoppe, da kampen tikkede mod sin afslutning, og endnu en fejl gav Villans et fjerde mål.

Ashley Youngs elendige indkast gav Jhon Durán mulighed for at snige sig ind og stjæle bolden fra Michael Keanes fødder og den indskiftede angriber sendte en rolig afslutning ind under den fremstormende Pickford.

Det er måske et tegn på Evertons nuværende tilstand, at det er første gang i de 211 møder mellem de to hold, at et hold har vundet fem kampe i træk mod det andet.

Dyche har bøvl både på og uden for banen og er i et kapløb med tiden for at tilføje kvalitet til sit hold før transferdeadline den 1. september.

Aston Villa kan glæde sig over, at de har indhentet den dårlige målforskel fra nederlaget til Newcastle United, og alle øjne er nu rettet mod torsdagens UEFA Europa Conference League-kamp mod Hibernian.

Flashscore Kampens spiller: Leon Bailey (Aston Villa)

Spillerbedømmelser
SpillerbedømmelserFlashscore