Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Virgil van Dijk stresser ikke over kontraktudløb i Liverpool: Jeg har hele sæsonen

Dominik Szoboszlai fra Liverpool interagerer med Virgil van Dijk
Dominik Szoboszlai fra Liverpool interagerer med Virgil van DijkMICHAEL REGAN / GETTY IMAGES EUROPE / Getty Images via AFP
Liverpools anfører Virgil van Dijk (33) sagde, at hans fokus er på at lede de rødes overgang under den nye manager Arne Slot i denne sæson, på trods af tvivl om hans fremtid på Anfield.

Den hollandske midterforsvarer har mindre end et år tilbage af sin kontrakt, og der er ingen tegn på en umiddelbar aftale om en ny kontrakt.

Van Dijk har været afgørende for Liverpools succes, siden han kom til klubben for den daværende verdensrekord på 75 millioner pund (660 mio. kr.) for en forsvarsspiller i januar 2018.

En 2-0-sejr over Brentford i søndags var hans optræden nummer 100 for Liverpool på Anfield, og i den periode har han kun lidt to nederlag.

"Jeg er meget rolig," sagde Van Dijk til Sky Sports.

"Jeg vil være vigtig og forblive vigtig for klubben. Hvad der kommer til at ske? Lad os se, men jeg er meget rolig omkring min situation. Der er ingen grund til, at jeg tænker på noget andet, for jeg har hele sæsonen at spille i."

Van Dijk har vundet Champions League, Premier League, VM for klubhold, UEFA Super Cup, FA Cup og to Liga Cups i sin tid i Liverpool.

Han forventes at være afgørende for at hjælpe sin landsmand Slot med at indføre sine ideer, når han står over for den skræmmende opgave at efterfølge Jürgen Klopp.

"Uanset hvad der sker nu, har Anfield en særlig plads i mit hjerte. Og det har været en succes. Lad os se, hvad der sker," tilføjer Van Dijk.

"At spille for Liverpool, en af de mest, hvis ikke den mest succesfulde klub i verden. Det føles godt at have trøjen på.

"Men der er så meget, som klubben kan forbedre, for mig selv og holdet, så lad os se, hvad (sæsonen) bringer."