Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Wolves-chef var i tvivl, om han havde nok spillere: Endte med sejr over Chelsea

Wolves-spillere fejrer mål.
Wolves-spillere fejrer mål.Reuters
Wolverhampton Wanderers' manager Gary O'Neil var tidligt søndag bekymret for, at han ikke havde nok spillere til Premier League-kampen mod Chelsea, men hans bekymringer blev forvandlet til juleglæde, da hans hold vandt 2-1 på Molineux.

Wolves blev den første Premier League-klub til at vinde en juleaftenskamp siden Leeds Uniteds 3-1-sejr over Manchester United i 1995.

"Jeg fik et opkald tidligt i morges fra lægen. Jean Bellegarde havde det ikke godt, Craig Dawson var ikke 100 procent efter sin virus," fortæller O'Neil, efter at Wolves havde forlænget deres ubesejrede stime på hjemmebane til seks kampe.

"Vi var nødt til at ringe til unge drenge for at sikre os, at de var til rådighed i morges ... utrolig sejr med det, vi havde til rådighed, skader og tre unge drenge på bænken mod et hold og en trup på størrelse med Chelseas."

"At få det sidste ud af alle, der var til rådighed, og at de kunne grave sig ned og være sammen, og ikke skrabe en sejr sammen, men være komfortable det meste af tiden, er en kæmpe kredit til gruppen. Jeg vil nyde juledagen i morgen efter det."

Wolves - Chelsea spillerbedømmelser
Wolves - Chelsea spillerbedømmelserFlashscore

Dawson måtte lade sig udskifte i anden halvleg, efter at han havde slået sig, da han blokerede Raheem Sterlings skud.

"Det er en virkelig dyb flænge på hans knæ," kommer det fra O'Neil.

"Han er syet sammen, og hver gang han bøjer sig, gør det lidt ondt, men fysioterapeuterne og lægerne forsikrer mig om, at han nok skal blive klar til næste kamp, som er vigtig for os."

Wolves, der ligger på 11. pladsen, besøger Brentford onsdag, inden de lørdag tager imod Everton i deres tredje kamp på seks dage.