Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Wolves kommer bagfra og får point mod Newcastle efter regnvåd affære

Wolves' Hwang Hee-chan jubler efter udligningen i det 71. minut mod Newcastle.
Wolves' Hwang Hee-chan jubler efter udligningen i det 71. minut mod Newcastle.AFP
Eddie Howes mareridtsuge gik fra slem til værre, da hans Newcastle United-hold to gange smed en føring væk, og deres elendige statistik på udebane mod Wolverhampton Wanderers strækker sig nu til seks kampe uden sejr.

Newcastle, som i midtugen blev slået af Borussia Dortmund, startede lørdagens opgør på Molineux på offensiv maner og tog en fortjent føring efter 22 minutter.

Callum Wilson nåede frem til en hoppende bold inde i straffesparksfeltet på spektakulær vis og scorede sit første mål nogensinde mod Wolves med et akrobatisk hovedstød.

Den engelske landsholdsspiller havde ikke scoret i sine ni foregående kampe mod West Midlands-holdet, men hans jubwl blev kort, da hans andet mål blev annulleret 15 minutter senere.

I stedet fik Wolves udlignet, da Mario Lemina kom luskende ved bagerste stolpe, med et hovedstød udplacerede Nick Pope i Newcastle-målet og bragte Wolves tilbage på lige vilkår.

Der skulle dog komme et sidste mål inden pausen, da Newcastle, denne gang under kontroversielle omstændigheder, endnu engang bragte sig foran.

Det skete fra straffesparkspletten, hvor Wilson igen var manden, der fandt vej til nettet, men Gary O'Neil og co. var rasende efter Anthony Taylorsbeslutning om at pege på pletten.

Hwang Hee-chan blev synder i situationen, hvor den sydkoreanske landsholdsspiller blev straffet for at fælde Newcastles forsvarsspiller Fabian Schär - gengivelserne tydede på, at kontakten i bedste fald var minimal.

Taylor blev buhet ud af Molineux-publikummet i pausen, og man kan roligt sige, at han ikke havde gjort sig populær hos Wolves' trofaste tilskuere i en kedelig første halvleg. Frustrationerne hos hjemmeholdet blev dog afhjulpet midtvejs i anden halvleg, da Hwang udlignede for Wolves.

Angriberen havde været skyld i en tvivlsom straffesparkskendelse mod sit hold tidligere i kampen, og det var tydeligt at se på den 27-åriges fejring, at udligningen var et øjeblik af stor lettelse for ham.

Skødesløse fejl havde tilladt Wolves at komme tilbage i kampen to gange, men det forhindrede ikke Newcastle i at presse på for en sen sejr. Et listigt Kieran Trippier-indlæg serverede bolden på et fad til Schär, men den schweiziske landsholdsspiller kunne kun finde sidenettet med hovedet, mens et tamt Sean Longstaff-forsøg ikke gjorde meget for at forstyrre José Sá mellem stængerne.

Det blev demed til to tabte point for The Magpies, hvis ambition om at kvalificere sig til Champions League fik et tidligt knæk på en våd og i sidste ende skuffende aften i West Midlands.

Flashscore Man of the Match: Hwang Hee-chan (Wolverhampton Wanderers)

Spillerbedømmelser
SpillerbedømmelserFlashscore
Kampstatistik
KampstatistikFlashscore