Syv røde kort uddelt i argentinsk "Superclasico" - se video

Syv røde kort uddelt i argentinsk "Superclasico" - se videoProfimedia
En af de allerstørste derby's i fodboldverdenen fandt søndag aften sted i den argentinske hovedstad Buenos Aires mellem River Plate og Boca Juniors, og SuperClasico endte i en sand skandale, da de to hold røg i slagsmål i tillægstiden.

Selv efter Superclasico-standarder var det en hysterisk afslutning på en af ​​de hårdeste rivaliseringer fodbolden søndag aften mellem Boca Juniors og River Plate i Argentina.

Seks spillere blev udvist i forlænget spilletid - tre fra hvert hold - da et kæmpe slagsmål brød ud kort efter et sent og i sidste ende afgørende straffespark til River Plate havde bragt dem 1-0 mod Boca.

Sikkerhedspersonale og urobetjente måtte gribe ind for at hjælpe med at splitte holdene op, og da tingene endelig kølede af, sendte dommeren tre spillere ud fra hvert hold samt Boca-træneren, Jorge Almiron i bad.

River Plate, trænet af Martin Demichelis, holdt fast i sejren takket være Miguel Borjas straffespark hjemme på Estadio Monumental.

Borja holdt hovedet koldt under intenst pres og sendte den tidligere Manchester United-målmand Sergio Romero den forkerte vej i det 93. minut. De fleste af de 83.000 fremmødte brød ud i jubel, da bolden ramte nettet, men Boca-keeper Sergio Romero blev opildnet af provokationer fra ærkerivalerne, og det blev opstarten til en enorm nærkamp.

Tillægstiden endte med at vare 19 minutter, og efter kampen kom River-træner Martin Demichelis med følgende udtalelse: "Jeg sætter pris på Sergio (Romero), og jeg elsker ham meget. Han kender mig meget som person på og udenfor banen. Jeg ved ikke, hvad der skete med ham. Nogle gange overvinder lidenskaben alt på grund af, hvordan resultatet kom i land. I Argentina kan vi ikke holde ud at tabe - (vi vil hellere) lade dem dræbe os."

Sejren efterlader River Plate med et ni-points forspring i den argentinske Primera Nacional, mens Boca Juniors blot ligger på 13. pladsen.