Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Eriksen er kommet i overskud i Manchester United: Er blevet tilbudt en retur til Ajax

Christian Eriksen har for nylig fået den tidligere Ajax-spiller Matthijs de Ligt som holdkammerat.
Christian Eriksen har for nylig fået den tidligere Ajax-spiller Matthijs de Ligt som holdkammerat.MICHAEL REGAN / GETTY IMAGES EUROPE / Getty Images via AFP
Christian Eriksen er blevet tilbudt af Manchester United til sin tidligere klub Ajax, rapporterer Laurie Whitwell fra The Athletic. Danskeren er overflødig i Manchester og kan forlade klubben med det samme.

Det blev allerede annonceret i sidste uge, at Eriksen kunne forlade United for en god pris, og The Athletic mener nu at vide, at klubben har tilbudt ham til Ajax, den klub hvor Eriksen startede sin professionelle karriere. Eriksen har kontraktudløb i Manchester United i sommeren 2025.

Ifølge The Athletic forlanger United 5 millioner pund (ca 44 mio. kr.) for den danske landsholdsspiller med 134 landskampe på sit cv. Det er et beløb, som Ajax i øjeblikket ikke er i stand til at hoste op med. Klubben ville være nødt til at sælge først for at holde balancen. Som det ser ud nu, ser Eriksen derfor ikke ud til at forlade 'De Røde Djævle'.

Christian Eriksen Statistik
Christian Eriksen StatistikFlashare

Manchester United forstærkede sig i sommeren 2022 med Eriksen, som vendte tilbage til fodbolden efter at have fået et hjerteanfald ved EM i 2021. Indtil videre er Eriksen noteret for 72 kampe for Ten Hags mandskab.

Eriksen nåede 163 kampe i Ajax mellem 2010 og 2013. Her blev midtbanestrategen noteret for 32 mål og 54 assists. Med Ajax vandt Eriksen tre nationale titler og en hollandsk pokaltriumf