Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Neymar tilbage i træning efter langvarig skade

Al Hilals Neymar under træning i oktober 2023
Al Hilals Neymar under træning i oktober 2023Al Hilal Club / Handout via Reuters
Neymar deltog i holdtræningen og vil slutte sig til Al Hilal-truppen på deres Asian Champions League-tur til UAE Pro League-klubben Al Ain efter at være kommet sig over sin alvorlige knæskade, oplyser den saudiske Pro League-klub.

Den brasilianske angriber har ikke spillet, siden han pådrog sig skaden under sin nations CONMEBOL VM-kvalifikationskamp mod Uruguay i oktober sidste år.

Han pådrog sig en skade på det forreste korsbånd og blev opereret i november.

Neymar skiftede til Saudi-Arabien fra de franske mestre Paris St Germain for et beløb på omkring 670 millioner kroneri august sidste år, og havde kun spillet fem kampe før sin pause, da han kæmpede med muskelskader.

Neymar kan snart være tilbage i aktion
Neymar kan snart være tilbage i aktionLa Nacion / Zuma Press / Profimedia

Den tidligere Barcelona-angriber, som er Brasiliens topscorer, gik glip af deres Copa America i 2024 i USA, hvor de for anden gang i træk røg ud i kvartfinalen i en stor turnering efter at have tabt til Kroatien efter straffesparkskonkurrence ved verdensmesterskabet i 2022.

"Al Hilal er glade for at kunne meddele, at Neymar er med i truppen til udekampen mod Al Ain. Han er tilbage," skrev klubben på det sociale medie X.

"Neymar deltog i holdtræningen efter at have afsluttet sit genoptræningsprogram," skrev Al Hilal i et andet opslag.

De spiller mod Al Ain på Hazza bin Zayed Stadium på mandag.