Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Allegri ved at mulig point-straf hænger som en sort sky over Juventus' CL-ambitioner

Allegri ved at mulig point-straf hænger som en sort sky over Juventus' CL-ambitioner
Allegri ved at mulig point-straf hænger som en sort sky over Juventus' CL-ambitionerProfimedia
De kommentarer, som Max Allegri kom med efter sejren over Cremonese, tyder på, at han også indser, at Juventus sandsynligvis vil blive fratrukket point inden udgangen af ​​sæsonen, hvilket sætter deres top fire-status i fare.

Med 2-0-sejren søndag aften i Torino konsolidere de andenpladsen i Serie A-tabellen på 69 point, tre foran Inter på tredjepladsen og nu otte point foran Milan på femtepladsen.

Med kun tre runder tilbage af sæsonen, vil de i teorien kun skulle bruge et point mere for matematisk at sikre Champions League-kvalifikationen.

Allegris kommentarer til DAZN og Sky Sport Italia bagefter tyder dog på, at han godt er klar over, at alt kan ændre sig, når den føderale appeldomstol afsiger sin dom den 22. maj i relation til kapitalgevinstskandalen.

"Vi er nødt til at konsolidere andenpladsen på banen," sagde træneren.

Dette skyldes, at Allegri naturligvis godt er klar over, at pointtallene stadig kan ændre sig, med indikationer på, at 15-pointstraffen, der blev suspenderet efter appel, vil blive reduceret til ni point, da det var det, FIGC-anklageren oprindeligt havde anmodet om.

Hvis det bliver bekræftet, vil det sende Juventus ned på 60 point, hvor de som tingene ser ud ville indtage femtepladsen efter Milan på 61.

Det er dog muligt, at AC Milan fortsætter deres slingrekurs i Serie A,  så kan Juve stadig kvalificere sig til Champions League selv med en ni-points straf.

Klubben blev fundet skyldig i systematisk at oppuste transfergebyrer for at øge kapitalgevinster, hvilket blev bekræftet efter appel, så de vil blive straffet, bare ikke med 15 point.