Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Chok i Serie A: Juventus' 15 points-straf foreløbig annulleret: Torino-klub pludselig på tredjepladsen

Juventus' 15 points-straf foreløbig annulleret: Torino-klub pludselig på tredjepladsen
Juventus' 15 points-straf foreløbig annulleret: Torino-klub pludselig på tredjepladsenAFP
Juventus har fået deres 15-points Serie A-straf tilbagekaldt i afventning af en ny retssag for at man yderligere kan afklare kontroversen om kapitalgevinsten, som appelinstansen under det Italienske Fodbold Forbund nu skal revurdere.

Appelinstansen endelige afgørelse kan komme inden for en måned eller trække ud over slutningen af ​​sæsonen, så enhver straf vil være for sæsonen 2023-24.

Det løfter Juve op på tredjepladsen i Serie A med 59 point foran AS Roma, AC Milan og Inter, der har respektive 56, 53 og 51 points.

Det betyder også, at karantæner for en række nøglepersoner i sagen, inklusive klubbens formand Andrea Agnelli, Maurizio Arrivabene, Federico Cherubini og nuværende Tottenham Hotspur-direktør Fabio Paratici, også er tilbagekaldt.

Juventus blev i starten af året fratrukket 15 point i Serie A grundet mistænkelig regnskabsførelse, Juventus appellerede pointstraffen, og nu har retten besluttet at trække straffen tilbage. Det skal dog nævnes, at sagen ikke er droppet, men skal gå om.

Der er forvirring om, hvorfor FIGC idømte en straf på 15 point, da dens egen anklager Giuseppe Chinè kun anmodede om ni point i januar.

Dette refereres tydeligt i dagens appeldom, hvori der kræves, at retten forklarer "årsagen" bag 15-punktsstraffen for tiltag, der reelt ikke havde direkte indflydelse på resultaterne.