Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Conte advarer fans: Napoli skal genopbygges helt 'fra bunden'

Antonio Conte på sidelinjen
Antonio Conte på sidelinjenAFP
Napoli håber at komme tilbage fra deres skuffende Serie A-sæson, hvor de sluttede på 10. pladsen, men bliver nødt til at dæmpe deres ambitioner, når de begynder en genopbygningsfase, sagde manager Antonio Conte lørdag.

Conte tog over i juni, efter at Napoli havde haft tre forskellige managers i sidste sæson, hvor de efter at have vundet Scudettoen under Luciano Spalletti i 2023 ikke formåede at kvalificere sig til de europæiske turneringer.

Conte, som vandt fire Serie A-titler med Juventus og Inter Milan samt en Premier League-titel med Chelsea, ønsker tålmodighed fra klubben og dens fans i den nye sæson.

"Vores mantra er at give 200%, vi skal gå ud over vores grænser, os alle sammen, for det er et kritisk øjeblik for Napoli; præsidenten talte om genopbygning," sagde Conte til journalister forud for åbningskampen i Verona på søndag.

"Jeg har lavet mine vurderinger, og jeg er helt enig med ham; der er brug for en total rekonstruktion, helt fra bunden. En trup, der sender 10-12 spillere på markedet, betyder, at der er en rekonstruktion i gang, og som med enhver rekonstruktion har vi brug for tålmodighed og ydmyghed."

Da Conte overtog Juventus i 2011, var de endt på syvendepladsen i den foregående sæson, og han førte dem straks til tre ligatitler i træk, men han forventer ikke en så hurtig kovending i Napoli.

"Jeg forventede en bedre situation, positive overraskelser, og derfor sagde jeg i begyndelsen, at selv efter sådan et negativt år må vi ikke smide alt væk, men lad os se, om der også er positive ting," sagde Conte.

"Jeg forventede positive overraskelser, men jeg havde svært ved at finde nogen. Man ankommer, og så er der 9-10 spillere, der skifter væk."

"Vi siger ikke, at vi er ved år nul, men ved året meget tæt på nul. Det skræmmer mig ikke, men det er bedre at være klar, for når der er realitet og klarhed, ved man, hvor man skal hen, og hvilke problemer man står over for."

Conte afviste at tale om Victor Osimhen, som forventes at blive udeladt af truppen til Verona, idet den nigerianske angriber sandsynligvis forlader klubben i løbet af dette transfervindue, og han advarede om, at det ville tage tid at få Napoli tilbage til toppen.

"Jeg ved ikke, hvor lang tid det vil tage for Napoli at blive konkurrencedygtige igen, om det tager seks måneder, 12 eller to år, det kan jeg ikke sige."

Følg kampen med Flashscore.