Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Conte: Førende Napoli er stadig ved at finde sig selv

Contes hold ligger øverst i ligaen
Contes hold ligger øverst i ligaenREUTERS / Massimo Pinca
Napoli ligger måske nok øverst i Serie A, men deres manager lader sig ikke rive med, og der er stadig masser af arbejde at gøre for at opbygge en solid fremtid, sagde Antonio Conte fredag.

Contes første kamp i spidsen var et 3-0-nederlag til Hellas Verona på åbningsdagen, men nu hvor hans hold er forblevet ubesejret siden da, er manageren forsigtig med for meget entusiasme.

"Vi er i gang med arbejdet, det kan ikke være anderledes efter kun tre måneder," sagde Conte på en pressekonference forud for søndagens kamp mod Empoli.

"Ellers ville vi alle undervurdere den vej, der skal tages i en genopbygningsfase som vores. Vi er kun lige begyndt.

"Sejre bliver bygget, de bliver ikke opfundet, men det, jeg føler, jeg kan garantere, er at genopbygge et solidt fundament, der kan holde over tid."

Landskampspausen har efterladt Conte uden midtbanespilleren Stanislav Lobotka, som blev skadet, da han spillede med Slovakiet.

Lobotka har startet alle syv ligakampe under Conte og var fast inventar i startopstillingen i sidste sæson, men manageren er sikker på, at den skotske landsholdsspiller Billy Gilmour er klar til det, der bliver hans første start i Serie A.

Napoli er på toppen af ligaen
Napoli er på toppen af ligaenFlashscore

"Det er ikke et særligt alvorligt problem, men vi må se det i øjnene og komme os. Jeg er selvfølgelig ked af det, for han spillede på et meget højt niveau, men samtidig bliver det en mulighed for at se Gilmour an," sagde Conte.

"Billy ved, hvad han skal gøre, han har ikke kun trænet i disse to dage, men fra begyndelsen. Det ændrer ikke meget, egenskaberne er meget ens. Hvis Gilmour ikke havde været der, ville det have været anderledes."

Napolis forsøg på at forblive på toppen vil blive sat på en hård prøve på udebane mod Empoli. Holdet fra Toscana har kun tabt én gang i denne sæson og har den næstbedste defensiv i Serie A med fire indkasserede mål i deres syv kampe.

"Vi taler om et hold, der led deres eneste nederlag før pausen, i de sidste minutter og på en svær bane, mod Lazio på Olimpico," sagde Conte.

"Det er netop i disse kampe, at opofrelsesånden ifølge Empoli-spillerne bliver et vigtigt våben for dem.Jeg vil ikke tolerere en offerånd, der er ringere end Empolis."