Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

De Rossis fyring blev dyr: Roma-direktør træder tilbage efter dødstrusler

Daniele De Rossi blev fyret som manager for Roma tidligere på ugen og erstattet af Ivan Juric.
Daniele De Rossi blev fyret som manager for Roma tidligere på ugen og erstattet af Ivan Juric.Andrea Amato / NurPhoto / NurPhoto via AFP
Roma meddelte søndag, at Serie A-holdets administrerende direktør Lina Souloukou er trådt tilbage i kølvandet på fyringen af træner og klubikon Daniele De Rossi, som har gjort tilhængerne rasende.

Græske Souloukou, som tidligere har været administrerende direktør for Olympiacos, forlader Roma efter lidt mere end et år i sin rolle og med fans i åbent oprør over De Rossis afskedigelse.

"AS Roma meddeler i dag, at CEO Lina Souloukou er trådt tilbage fra sin rolle," siger Roma i en kort udtalelse.

"Vi takker Lina for hendes dedikerede indsats i en kritisk periode for klubben og ønsker hende alt det bedste i fremtiden."

Souloukou er blevet målet for Roma-fansenes vrede efter onsdagens overraskende fyring af De Rossi, som betalte prisen for en dårlig start på sæsonen og et angiveligt dårligt forhold til klubbens ledelse.

Italienske medier rapporterede, at Souloukou og hendes børn var blevet sat under politibeskyttelse efter trusler, mens nogle fans satte et banner op uden for Romas træningsanlæg i Trigoria, hvor de beskrev hende som "ond".

De Rossi er elsket af Romas fans som en lokal dreng, der blev verdensmester og spillede næsten hele sin karriere for sin hjembyklub.

Vreden over hans fyring blev forstærket af den næsten øjeblikkelige ansættelse af Ivan Juric, en træner, der har stået i spidsen for en række af Serie A's mindre hold, og som blev set som en uinspirerende erstatning for De Rossi.

Juric står i spidsen for sin første kamp på søndag mod Udinese, og nogle hardcore fans har annonceret, at de vil lade deres sektion på Stadio Olimpico stå tom i de første 30 minutter i protest.

Roma har endnu ikke vundet i denne sæson og ligger i øjeblikket på 17. pladsen i Serie A, kun over Bologna og nedrykningsstregen på grund af målforskellen.