Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Drama i Brasilien: Sampaoli-assistent overfalder brasiliansk stjerneangriber

Pedro kunne ikke lide ordene fra fitnesstræner Pablo Fernandez.
Pedro kunne ikke lide ordene fra fitnesstræner Pablo Fernandez.Profimedia
Flamengo slog ganske vist Atlético Mineiro med 2-1 på Independência i en kamp, der blev spillet lørdag aften i 17. runde af Brasileirão, men stemningen var ophedet i det rød-sorte omklædningsrum. Den fysiske træner Pablo Fernandez, fra Jorge Sampaolis trænerstab, slog angiveligt angriber Pedro efter kampen.

Ifølge rapporterne startede forvirringen, mens bolden stadig rullede. Cheftræner Jorge Sampaoli besluttede at sætte Luiz Araújo og Cebolinha på banen. Efter Flamengo-ændringerne blev Pedro kaldt ind af Pablo Fernandez for at varme op med Thiago Maia og Varela, men Pedro nægtede.

Da de to ankom til de rød-sortes omklædningsrum efter kampen, blev Pablo Fernandez oprørt over Pedros attitude og råbte med løftet pegefinger, at angriberen havde været respektløs over for ham.

Pedro brød sig ikke om trænerens opførsel og svarede hårdt igen ved at sige, at Sampaolis trænerstab var respektløse over for ham, underminerer hans arbejde og efterlader ham på bænken.

Fernandez blev efter sigende rasende og slog Pedro. Flamengo-angriberen blødte fra munden efterfølgende, og politiet er blevet underrettet i sagen. 

Flamengo-holdet overværede hele episoden og tog lynhurtigt Pedros parti. Gruppen opfordrede Pablo Fernandez til at forlade holdet. En tumultarisk atmosfære i hovedstaden i Minas Gerais efter den store comeback-sejr, og som forsinkede holdets fly tilbage til Rio de Janeiro.

Pedro beklager episoden på de sociale medier

Med en sort baggrund og en besked på sine sociale netværk udtaler stjerneangriberen Pedro sig efterfølgende om episoden, der fandt sted i Belo Horizonte. Angriberen begynder sin udtalelse med at tale om de få minutter, han havde fået i de seneste kampe, og nævnte psykologisk fejhed og Pablo Fernandez' aggression.

"Jeg kunne være her og tale om de få minutter, jeg har fået i de seneste kampe, men det, der skete i dag, var mere alvorligt end det, der kan ske inden for de fire linjer."

"Kujonagtigt, uden grund og uforklarligt blev jeg overfaldet med et slag i ansigtet af Pablo Fernandez, et medlem af Sampaolis tekniske stab (...) Må Gud tilgive en person, der midt i 2023 tror, at et fysisk overfald kan løse ethvert problem," skriver Pedro.