Efter 700 minutter indkasserer Juve første Serie A træffer og misser topplacering

Francisco Conceicao måtte tidligt i bad.
Francisco Conceicao måtte tidligt i bad.MARCO BERTORELLO / AFP
Italiens rekordmestre i fodbold, Juventus, gik søndag glip af en topplacering i Serie A-tabellen efter at have indkasseret deres første mål i sæsonen, da de kun formåede at få 1-1 på hjemmebane mod Cagliari.

Conceicao udvist

Juventus kom ellers ind til kampen med masser af selvtillid efter at have vundet 3-2 i Champions League udekampen mod RB Leipzig og de kom også foran efter 15 minutter, da Dusan Vlahovic, der scorede to mål i midtugen, eksekverede et straffespark efter at VAR vurderede at en Cagliari-spiller havde haft hånd på i det lille felt.

Den føring holdt til to minutter før tid, hvor gæsterne udlignede fra 11-meter pletten efter et straffespark begået af Doglas Luiz.

Kort efter blev Francisco Conceicao, der også scorede et flot mål mod Leipzig, udvist for at have modtaget sit andet gule kort.

Til kampens centrum: Juventus vs. Cagliari

Juve er nu tre point efter SSC Napoli, som allerede havde konsolideret deres føring i tabellen med en 3-1-sejr over Como i fredags.