Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Er vejen banet for Kevin Diks? Raphaël Varane skadet i Comos tidlige pokalexit

Er vejen banet for Kevin Diks?: Varane skadet i Comos pokalexit
Er vejen banet for Kevin Diks?: Varane skadet i Comos pokalexitProfimedia
Rygterne om Kevin Diks og Como tog til, da hollænderen var meldt syg til FC Københavns kamp i Haderslev søndag aften. En skade til Raphaël Varane puster nyt liv i gløderne.

Den 31-årige midterforsvarer tilbragte ti sæsoner i Real Madrid og vandt alt, hvad der var at vinde. I Manchester United oplevede han ikke samme succes, og nu har det nye eventyr fået en tidlig tilbagegang.

Søndag aften fik han sin korte debut i første runde af den italienske pokalturnering, men det fik hurtigt en brat ende for den tidligere franske landsholdsspiller.

Midterforsvareren haltede ud i første halvleg, og så resten af kampen fra bænken med en ispose på knæet.

Den norditalienske klub med det smukt beliggende stadion, har fået tilgang af flere profiler op til den nye sæson. Inden comebacket i Serie A har Como, udover Varane, også sikret sig spillere som Pepe Reina og Andrea Belotti.

Desuden er der også dansk islæt i Como. Oliver Abildgaard har to år tilbage af sin kontrakt, som han indgik forud for sidste sæson. Abildgaard har tidligere spillet for AaB, Rubin Kazan, Celtic og Hellas Verona.

Den danske midtbanespiller er noteret for 29 kampe for Como. Han har scoret tre mål.

På trænerbænken sidder Cesc Fabregas, der har haft styrepinden i den italienske klub siden juli måned, efter tidligere at have været både spiller, assistenttræner og midlertidig cheftræner i Como.

Kampen sluttede 1–1, men Serie B-klubben Sampdoria avancerede efter straffesparkskonkurrence.