Flyvende Tengstedt igen på pletten i Verona-sejr

Flyvende Tengstedt igen på pletten i Verona-sejrČTK / imago sportfotodienst / IMAGO/Profimedia
Casper Tengstedt scorede sit fjerde sæsonmål, da Verona slog Venezia 2-1 i Serie A.

Den 24-årige danske angriber Casper Tengstedt har fået en glimrende start på sit lejeophold i italienske Verona.

Fredag aften scorede Tengstedt, som er ejet af den portugisiske storklub Benfica, sit fjerde sæsonmål, da det hjemme blev 2-1 over bundholdet Venezia.

Sejren sender Verona op i midterfeltet i Serie A.

Venezia tog føringen allerede efter et par minutter i fredagens opgør, men efter knap ti minutter bragte Tengstedt balance i regnskabet.

På kanten af offside slap danskeren fri af sin markering og flugtede bolden i kassen til 1-1 efter et par smarte detaljer fra holdkammeraterne i opspillet.

Landsmanden Martin Frese var ikke i truppen for Verona.

For Venezia kom angrebsveteran Christian Gytkjær til gengæld på banen til de sidste omkring 20 minutter, mens Magnus Kofod blev på bænken.

Serie A toppes hen over landskampspausen af Napoli. Det blev en kendsgerning allerede fredag, da Napoli hjemme bankede Como 3-1 efter mål af Scott McTominay, Romelu Lukaku og David Neres.

Napoli har 16 point efter syv kampe, og det kan hverken Juventus, Milan, Inter eller andre i forfølgerfeltet nå op på i løbet af weekenden.