Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Fodboldweekenden LIVE: Spurs muler Hammers på stærk 2.halvleg, danskerbrag på Old Trafford

Opdateret
United er i tvekamp med Brentford
United er i tvekamp med BrentfordOLI SCARFF/AFP
Efter to ugers pause vender klubfodbolden tilbage med stil i denne weekend, hvor der spilles flere storkampe på tværs af Europas bedste ligaer. Som sædvanlig kan du holde styr på alle de seneste nyheder og resultater med vores Fodbold Tracker.

Kl. 16:20 - Der er danskerdong i Serie A, hvor Jens Odgaard har udbygget Bolognas føring over Genoa til 2-0 på en tør havlflugter fra kanten af feltet!

Kl. 16:10 - Everton, uden Jesper Lindstrøm i truppen, gæster Ipswich, men på grund af IT-problemer på stadion, der har drillet billetautomaterne, er kampen blevet udskudt med mindst et kvarter.

Kl. 15:47 - Det startede ellers så godt for Mohammed Kudus, da han bragte West Ham foran mod Spurs, men efter kampen vil man nok primært huske hans nedsmeltning i slutfasen af kampen, hvor ingen Tottenham-spiller kunne føle sig sikker for Kudus' vrede.

Kl. 15:30 - Det ender med 4-1 til Tottenham over West Ham efter en fremragende anden halvleg af Ante Postecoglus mandskab. Skal det blive i år, de får afsluttet deres lange titeltørke?

Statistik
StatistikOpta by Stats Perform
Spillerbedømmelser
SpillerbedømmelserFlashscore

Kl. 15:18 - Med danske øjne er dagens hovedattraktion selvfølgelig kampen mellem Brentford og Manchester United på Old Trafford.

Efter sigende er Thomas Frank både på jagt efter tre point og Erik ten Hags job, når hans mandskab løber ind på den berømte grønsvær, for adskillige kilder i engelsk fodbold omtaler danskeren som at være i pole position til eventuelt at skulle erstatte den særdeles pressede hollænder.

For presset, det er ten Hag ikke på nogen måde har formået at dæmme op for den seneste tids krisestemning i storklubben, som har fået deres dårligste start i Premier Leagues historie. 

Frank er blevet ny favorit, efter den hidtidige favorit, Thomas Tuchel, har taget jobbet som engelsk landstræner.

Startopstillingen
StartopstillingenFlashscore

For nu gælder det dog dagens kamp, og er både Rasmus Højlund og Christian Eriksen med fra start for hjemmeholdet, mens Christian Nørgaard og Mikkel Damsgaard er i start-11eren for Brentford.

Kl. 15:02 - Tre scoringer på otte minutter har vendt kampen helt på hovedet for Spurs, der nu fører med 4-1 over West Ham efter ellers at være kommet bagud. Noget kunne tyde på, at den taktiske udskiftning af Maddison gav pote for Postecoglu.

Kl. 15:00 - Om en halv time fyrer vi op for fem Bundesliga-kampe, der naturligvis byder på en vis mængde involverede danskere.

Program i Tyskland
Program i TysklandFlashscore

Men blot Rasmus Nissen Kristensen starter for Eintracht Frankfurt, der gæster mestrene fra Bayer Leverkusen.

Derudover sidder Yussuf Poulsen på bænken for RB Leipzig, der besøger Mainz med Bo Henriksen ved roret, Jacob Bruun Larsen er ligeledes bænkevarmer for Hoffenheim, der spiller mod Bochum, mens Mikkel Kaufmann sidder ude for Heidenheim i Monchengladbach.

Endelig gæster Jess Thorup og Augsburg højtflyvende Freiburg.

Kl. 14:37 - Tottenham har foretaget en enkelt udskiftning, da Pape Matar Sarr har erstattet James Maddison, der ellers stod for oplægget til Tottenhams udlignende mål og i det hele taget spillede en strålende halvleg.

Kl. 14:30 - I Serie A er der danskeropgør, når Genoa og Morten Frendrup får besøg af Bologna med Jens Odgaard i startopstillingen.

Startopstillingen
StartopstillingenFlashscore

Kl. 14:20 - Vi har nået pausen i London-derbyet og efter en mildest talt hektisk første halvleg, der har budt på hele 14 hjørnespark, heraf de 12 til Tottenham, står det 1-1. Dejan Kulusevski udignede for Spurs små ti minutter inden pausefløjtet.

Kampstatistik
KampstatistikOpta by Stats Perform

Kl. 14:00 - West Hams tilhængere har som bekendt et blødt punkt for bobler og balloner, men det gider de ikke finde sig i på Tottenham Hotspur Stadium, hvor de har udstyret sikkerhedsvagterne med stokke med søm, således at festlighederne kan punkteres.

Til gengæld kan West Ham glæde sig over at være foran på et mål af den tidligere FCN-profil Mohammed Kudus.

Kl. 13:55 - Det kan godt være, at Serie B "blot" er den næstbedste række i Italien, men i Bari er en fredagskamp altså en fredagskamp, som man så inden opgøret mod Catanzaro.

Kl. 13:20 - Manager Ange Postecoglou har inden kampen sagt, at hans hold er nødt til at arbejde hårdt for at ændre andres opfattelse og endelig få noget succes - hvilket kan begynde i dag i London-derbyet mod West Ham. 

"Folk vil altid finde et sår at stikke fingeren i, når tingene ikke er gået godt, så man må sørge for, at det går godt," sagde han.

"Der er kun én måde at ændre det på. Hvis vi beviser, at vi er et hold, der kan være ubarmhjertige i vores tilgang og få succes."

Kl. 12:45 - Så er vi klar med startopstillingerne fra Tottenham Hotspur Stadium. Tottenham skal forsøge at komme tilbage fra deres kollaps i seneste runde, hvor de gik fra at være foran med 2-0 mod Brighton til at tabe med 2-3 og dermed få en kold afvaskning med sig ind i landskampspausen.

Heung-min Son er lidt overraskende klar igen efter sin skade.

Startopstillinger
StartopstillingerFlashscore

Kl. 10:55 - I Italien har Parma fået en solid start på livet tilbage i Serie A med en flot hjemmesejr over AC Milan samt imponerende uafgjorte kampe mod Fiorentina og Bologna.

De står over for et spændende opgør mod Como kl. 15.00 i eftermiddag.

Du kan læse vores seneste FlashFocus-artikel om Parma her.

Kl. 10:30 - God lørdag, og velkommen tilbage til vores fodboldtracker! Klubfodbolden er endelig vendt tilbage efter landskampspausen, og sikke en weekend det tegner til at blive.

Dagens kampe starter med Tottenham, der er vært for London-rivalerne West Ham United i Premier League kl. 13:30 .

Senere er Manchester United vært for Brentford, og Arsenal rejser til Bournemouth, mens Bayern München, Paris Saint-Germain og Real Madrid alle går på banen i Europa.