Jose Mourinho bærer mikrofon på sidelinjen i Romas uafgjorte kamp mod Monza

AS Roma-træner Jose Mourinho er igen i centrum
AS Roma-træner Jose Mourinho er igen i centrumReuters
AS Roma-manager Jose Mourinho stjal et træk direkte fra siderne i en spionroman, da han bar en mikrofon på sidelinjen under sit holds 1-1-opgør i Monza i Serie A onsdag, hvilket han sagde var for at beskytte sig mod kampens officials.

Mourinho, der ikke er fremmed for sammenstød med dommere, skældte Daniele Chiffi ud efter kampen og beskrev den 38-årige dommer som "den værste, jeg nogensinde har mødt".

"Jeg er ikke dum, ved du" , sagde Mourinho. "I dag gik jeg til kampen med en mikrofon. Jeg optog alt. Fra det øjeblik jeg forlod omklædningsrummet, til det øjeblik jeg kom tilbage. Jeg beskyttede mig selv."

Mourinhos forholdsregel var måske foranlediget af de to kampes karantæne, som han fik efter at være blevet udvist under Romas 2-1-nederlag til Cremonese i slutningen af februar.

Det seneste uafgjorte resultat efterlod Roma på syvendepladsen, lige uden for de europæiske pladser med fem kampe tilbage at spille, og Mourinho var især vred over, at Chiffi sendte Mehmet Celik ud efter at have vist ham et andet gult kort i tillægstiden.

"Han er den værste dommer, jeg har mødt i mit liv," sagde Mourinho. "Han er den værste. Teknisk set er han forfærdelig. Nul empati. Nul kommunikation. Nul opmærksomhed.

"Et andet gult til en fyr, der glider i det 96. minut... Jeg holdt op med at kommunikere 20-30 minutter før slutfløjt, fordi jeg vidste, at han ville give mig et rødt kort for hvad som helst.

"Jeg gav ham ikke muligheden, jeg besluttede mig forat nok var nok".