Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Juventus-træner kalder Inter og Napoli for favoritter til Scudettoen

Reuters
Thiago Motta tabte sin første kamp som Juve-træner i midtugen
Thiago Motta tabte sin første kamp som Juve-træner i midtugenReuters / Guglielmo Mangiapane
Inter Milan og Napoli er favoritter til at vinde Serie A-titlen, siger Juventus' træner Thiago Motta (42) forud for søndagens Serie A-opgør mod rivalerne fra Inter.

"Det er klart, at favoritterne til at vinde ligaen er Napoli og Inter, de har vundet de sidste to Scudetti. I morgen skal vi møde Inter med fokus og mod," sagde Thiago Motta på pressemødet lørdag.

Juventus har været det mest succesfulde hold i den bedste italienske række og har vundet Scudettoen hele 36 gange med den seneste triumf i 2020. I de fire sæsoner siden har Inter vundet ligaen to gange, mens Napoli og AC Milan hver har vundet den en gang.

Juventus blev nummer tre i sidste sæson, men der var et hul på 23 point mellem dem og mestrene fra Inter, som hentede 94 point.

I sæsonen 2022-2023, hvor Napoli vandt titlen med 90 point, sluttede Juve på syvendepladsen 28 point bag syditalienerne.

Juve ligger i øjeblikket på tredjepladsen med 16 point, kun ét point efter Inter på andenpladsen og tre point efter førerholdet Napoli.

Inter og Juventus' seneste resultater
Inter og Juventus' seneste resultaterFlashscore

Juventus led deres første nederlag i sæsonen i tirsdags, da de tabte 1-0 hjemme til VfB Stuttgart i Champions League, men træneren forsikrede, at hans spillere allerede havde lagt nederlaget bag sig.

"Der er ingen grund til at arbejde med mentalitet, gutterne er i god form. Det er forståeligt, at forventningerne til et historisk hold som vores er ekstremt høje," sagde Motta.

"Det er det første nederlag i denne sæson. Selv når vi vinder, kommer vi videre på samme måde. Der er ikke tid til at fejre eller dvæle ved en sejr. Fortiden er i fortiden; Stuttgart er bag os, og nu skal vi spille mod Inter."

Juventus har scoret 11 mål i otte kampe i Serie A, og Inter har scoret 17 - det næstbedste antal efter Atalantas 18.

På spørgsmålet om, hvorvidt der ville ske store ændringer i angrebslinjen til Inter-kampen, sagde Motta: "Vi har scoret på mange forskellige måder i denne sæson, med angriberne Kenan Yildiz bag Dusan Vlahovic, mens vi også har fundet andre måder. Det får vi at se i morgen."

Yildiz har ikke scoret i otte kampe i Serie A, mens Vlahovic har nettet fem gange i otte kampe.