Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Napoli før anden matchbold: Gjorde ondt at skuffe fans

Napoli er stadig klar til fejring
Napoli er stadig klar til fejringProfimedia
Alt var i søndags lagt til rette for, at Napoli kunne fejre sit første mesterskab i 33 år foran sine fans hjemme på Stadio Diego Armando Maradona.

Napolis hjemmekamp mod Salernitana blev endda rykket fra lørdag til søndag, så Napoli kunne sikre titlen ved selv at vinde fremfor ved et pointtab til den nærmeste konkurrent, Lazio.

Tidligt søndag tabte Lazio så til Inter, og så skulle Napoli bare sørge for at slå Salernitana, men en sen udligning fra udeholdet afblæste festen den dag, efter at 55.000 tilskuere havde været i euforisk mesterskabsstemning.

"At se vores fans blive skuffede gjorde ondt på os. Vi lever af deres lykke. Mine tanker går altid til dem", siger Napoli-træner Luciano Spalletti på et pressemøde onsdag ifølge Sky Italia.

Spalletti blev blæst bagover af stemningen og blev endnu engang bevidst om, hvor meget mesterskabet betyder for byen.

"Det var, hvad jeg drømte om, da jeg kom til klubben. Jeg forestillede mig et stadion som dette. Med tørklæder, flag og en masse børn klædt i blåt. En fest for alle".

Torsdag aften har Napoli sin anden matchbold, når syditalienerne på udebane møder Udinese. Napoli skal blot bruge et point for at sikre klubbens tredje såkaldte Scudetto.

"Spillerne fortjener det, men vi skal lige yde det sidste, og det kan være det sværeste. Vi må ikke miste fokus nu", pointerer Spalletti, der alligevel gør status, som var mesterskabet allerede hjemme.

"Jeg vidste fra starten, at jeg havde at gøre med et fuldblodshold. Jeg er glad for, at spillerne så hurtigt kunne se deres kvaliteter og karakter. Det er et mesterskab, der vil gavne både klubben og byen".

Det er da også dybt usandsynligt, at mesterskabet kan glippe. Napoli skal tabe sine sidste seks kampe, og Lazio skal vinde sine sidste fem kampe for at holdene ender på samme pointtal. I det tilfælde skal der spilles en playoff-finale på neutral grund.

Skulle Napoli tabe udekampen mod Udinese, der har kickoff klokken 20.45, er hjemmekampen mod Fiorentina på lørdag næste chance for at sikre titlen.