Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Officielt: Victor Osimhen udlejes til tyrkisk storklub

Victor Osimhen hilst velkommen af Galatasarays fans
Victor Osimhen hilst velkommen af Galatasarays fansISLAM YAKUT/ANADOLU/Anadolu via AFP
Den nigerianske angriber sætter en stopper for en smertefuld sommer, hvor han uden en aftale om sin transfer var endt uden for truppen i Napoli.

Det er officielt, Victor Osimhen er ny Galatasaray-spiller. Napoli sætter dermed en stopper for sagaen om nigerianeren, der er taget ud af truppen, med en midlertidig løsning, da angriberen kun vil flytte på et gratis lån til Istanbul-holdet.

En behagelig løsning for Osimhen selv, som i det mindste får mulighed for at træne og spille, selv om det ikke er et valg for fremtiden. Den nigerianske angriber har faktisk bedt om og fået sænket udløbsklausulen fra omtrent 970 millioner danske kroner til cirka 560 millioner danske kroner for at tiltrække hold fra mere prestigefyldte ligaer.

En anden betingelse, der blev krævet, men som tilsyneladende ikke blev accepteret i forhold til, hvad man oprindeligt troede, er muligheden for at blive frigivet fra lånet i januar. Premier League-klubberne eller PSG selv, som havde vist interesse for ham, vil derfor først kunne vende tilbage til kampen i juni næste år.

I Istanbul håber Osimhen, at han kan sætte sig selv til salg i form af mål og forsøge at skrive en lykkeligere fremtid efter de begivenheder, der har fået ham til at gå fra scudetto-helt til et ansvar, der skal frigives. En løsning, der dog repræsenterer et halvt nederlag for De Laurentiis, som vil spare på hans løn i et år, men som med fornyelse og kontraktforhøjelse allerede drømte om 960 millioner danske kroner.

I stedet mødte han den barske virkelighed med en angriber, der havde et mindre marked end forventet, også i betragtning af den konfliktfyldte situation på hjemmebane. Og så var Napoli-ejeren tvunget til at tilfredsstille Contes ønsker på markedet - Lukaku, McTominay, Gilmour - uden at få noget ud af salget af den mest værdifulde brik.

I Galatasaray har Osimhen allerede valgt sit trøjenummer, 45. Han er blevet hilst velkommen af fansene som en gud - og det kunne ikke være anderledes i betragtning af hans kaliber i forhold til mesterskabet - og nu skal han i gang med at bevise, at han stadig er Scudettoens fantastiske angriber, og måske overbevise mere prestigefyldte købere.