PSG blander sig i jagten på Rasmus Højlund:  Byder 370 millioner kroner

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

PSG blander sig i jagten på Rasmus Højlund: Byder 370 millioner kroner

Den unge landsholdsangriber er en ombejlet herre.
Den unge landsholdsangriber er en ombejlet herre.Profimedia
På det seneste har der været kraftige rygter om, at Manchester United er nået til enighed med Rasmus Højlund på det personlige plan. Men nu er der kommet endnu en bejler ind fra siden i form af hovedrige PSG.

Det skriver The Athletic i dag, og de nævner i samme ombæring, at den franske klub har sendt et bud på 50 millioner euro, svarende til 372 millioner kroner, i retning af Atalanta.

Samtidig skal der være "positive snakke" mellem parterne, men PSG vil samtidigt ikke gå med til at forøge tilbuddet til de efter deres mening urealistiske højder, som Atalanta tidligere har krævet for den 20-årige dansker.

Her har der været nævnt beløb på op mod 550 millioner kroner, men hvis Atalanta holder på et beløb i denne størrelsesorden, vil PSG søge andre steder hen. Klubben skal meget muligt til at erstatte Kylian Mbappé, som blev sat på salgshylden tidligere på måneden.

Den lynhurtige dansker har selv indikeret, at han vil forlade Serie A-klubben, men ikke meget tyder på, at det bliver til spotpris.  Manchester United skal efter sigende have budt det samme beløb som PSG men med op til 70 millioner ekstra i potentielle klausuler.