Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Roma fyrer direktør efter undersøgelse om transfer-svindel

Roma fyrer direktør efter undersøgelse om transfer-svindel
Roma fyrer direktør efter undersøgelse om transfer-svindelProfimedia
AS Roma fyrede mandag administrerende direktør Pietro Berardi, en beslutning, der blev truffet dage efter, at anklagerne beslaglagde dokumenter i Serie A-klubben som led i en undersøgelse af mulige økonomiske uregelmæssigheder i transferaftaler.

Roma, som i øjeblikket indtager tredjepladsen i den italienske Serie A, sagde i en kort erklæring, at de havde "opsagt samarbejdet" med Berardi "med øjeblikkelig virkning".

Klubben gav ikke en begrundelse.

Den 5. april beslaglagde anklagere dokumenter hos Roma, Lazio og Salernitana i en sag, der var relateret til aspekter af transferaftaler i alle tre klubber, inklusive metoderne, der blev brugt til at fastsætte transaktionspriser.

Roma har nægtet enhver forseelse og sagt, at de "samarbejder med de kompetente myndigheder og håber, at sagen vil blive belyst så hurtigt som muligt".

Undersøgelserne følger efter anklagere i Torino tidligere på året iværksatte en undersøgelse af påståede falske regnskaber for spilleroverførsler, der i januar førte til, at en sportsdomstol fratrak Juventus, Italiens mest succesrige fodboldklub, 15 points i den italienske Serie A.