Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Serie A-oprykker klub henter spansk keeper-ikon

Pepe Reina har tidligere spillet i Serie A for Napoli, AC Milan og Lazio.
Pepe Reina har tidligere spillet i Serie A for Napoli, AC Milan og Lazio.AFP
Como har skrevet kontrakt med den tidligere spanske målmand Pepe Reina på en etårig aftale, meddelte den nyoprykkede Serie A-klub torsdag.

"Como 1907 er glade for at kunne annoncere tilføjelsen af Pepe Reina indtil juni 2025," sagde klubben i en erklæring.

Den 41-årige, som har spillet for nogle af Europas største klubber, herunder Barcelona, Liverpool og Bayern München, skal være reservekeeper for Pau Lopez, som er på vej fra Marseille.

Reina vender tilbage til Italien efter at være blevet fritstillet af La Liga-klubben Villarreal. Han vandt den italienske pokalturnering i 2014 i den første af to perioder i Napoli og har også spillet for AC Milan og Lazio.

Reina har spillet 36 landskampe og var en del af de hold, der vandt verdensmesterskabet og to europamesterskaber mellem 2008 og 2012.

Han slutter sig til den tidligere La Roja-holdkammerat Cesc Fabregas i ambitiøse Como, som indleder deres første sæson i den bedste række i 21 år den 19. august mod Juventus.

Como har haft travlt denne sommer med at hente fem spillere, herunder den italienske landsholdsangriber Andrea Belotti, og de er også på jagt efter den tidligere franske forsvarsspiller Raphael Varane.

Como er finansieret af tobaksgiganten Djarum og er stormet op gennem divisionerne, siden de blev overtaget i 2019 efter flere konkurser.

Klubben har skabt et glitrende image takket være deres glamourøse beliggenhed ved Comosøen i det nordlige Italien.

Men de blev indblandet i en kontrovers i tirsdags, da en af deres spillere omtalte den sydkoreanske angriber Hwang Hee-chan som Hollywood-actionstjernen 'Jackie Chan' under et stormfuldt nederlag i en venskabskamp mod Wolverhampton Wanderers.

Como tabte 1-0 i Marbella i mandags, men pre-season kampen blev overskygget af hændelsen og Wolves' Daniel Podence, der blev udvist efter et efterfølgende voldsomt skænderi.

Como tiltrak sig omfattende kritik, da de i en udtalelse insisterede på, at den unavngivne spiller "ikke sagde noget på en nedsættende måde", og "reaktionen fra visse Wolves-spillere har gjort, at hændelsen er blæst ud af proportioner".