Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Serie A-playoff: Verona og Spezia kæmper om at beholde pladsen i Italiens bedste række

Spezia tabte i et comeback mod Roma og måtte se frelsen glide dem af hænde i slutminutterne.
Spezia tabte i et comeback mod Roma og måtte se frelsen glide dem af hænde i slutminutterne. Profimedia
Der er uhyre meget på spil søndag aften i Italien, hvor Verona og Spezia kæmper om overlevelse i Serie A.

Forventningerne vokser til den første Serie A-playoff siden 2004/05-sæsonen, hvor Parma og Bologna stod over for hinanden for at sikre sig i den bedste række.

Nu er det så blevet tid igen. Denne gang er det dog et opgør mellem Verona og Spezia, som sluttede henholdsvis nummer 18 og 17 i tabellen.

Ny chance efter skidt sæson

Playoff-situationen kom som lidt af en overraskelse for begge hold, da situationen indtil begyndelsen af maj var helt anderledes i begge holds tilfælde.

Verona havde efter en katastrofal start på sæsonen kæmpet i hele anden halvdel af mesterskabet for at komme ud af nedrykningszonen, en position i tabellen, som meget få kunne have forudsagt sidste sommer i betragtning af store sæsoner i de senere år.

Anderledes var det for Spezia, som i stedet betalte for alt for mange fejl fra januar og frem, hvilket kun gav dem to sejre i foråret, mod AC Milan og Inter. Det, der til sidst afgjorde Semplicis mandskabs skæbne, som under alle omstændigheder havde opnået en vis tilfredshed i løbet af sæsonen, var uafgjort i Lecce og den sidste spilledags kamp mod Roma, hvor Spezia, der var bagud 1-0, formåede at komme tilbage i de døende minutter.

Aftenens kamp spås til at blive ekstremt jævnbyrdig og muligvis også en lille smule forsigtig grundet kampens betydning. Spezia har dog ikke tabt til Verona i sæsonen, og det kan være en lille fordel for dem.

Du kan følge kampen her.