Super-sub redder point til Juventus i målfest på San Siro

Flashscore
Yildiz fejrer sit andet mål
Yildiz fejrer sit andet målMarco Luzzani / Getty Images via AFP
Juventus er fortsat det eneste hold, der endnu ikke er blevet slået i Serie A i denne sæson, da de to gange kom bagud men reddede et uafgjort resultat på 4-4 i et aldeles forrygende Derby d'Italia på San Siro.

Efter de første 10 minutter, der var præget af forsigtighed, brød kampen ud i lys lue, da Inter fik tildelt et straffespark efter en klodset tackling fra Danilo. Marcus Thuram sneg sig ind foran brasilianeren, da han forsøgte en clearing, fik kontakt og tilkæmpede sig et straffespark, som Piotr Zielinski sikkert sendte midt i målet.

Det fik Den Gamle Dame til at vågne op til dåd, og de skulle kun bruge fem minutter på at genoprette status quo. En flot bold fra Juan Cabal fandt Weston McKennies løb, og amerikaneren viste stor ro, da han lagde bolden til rette for Dusan Vlahovic, der sendte den i mål.

Thiago Mottas mænd var nu bevæbnet med momentum, og de kom også foran inden længe. Francisco Conceicao snød Henrikh Mkhitaryan, så han kunne få plads til at spille Timothy Weah fri til at sætte bolden i et tomt mål.

San Siro var i chok, men der var yderligere to mål i vente inden pausen, da Nerazzurri igen vendte opgøret på hovedet.

Først kulminerede et smukt Inter-angreb i småspil mellem Thuram og Mkhitaryan, hvor armeneren til sidst sendte et fladt skud ind i det nederste hjørne.

Simone Inzaghis mænd blev derefter tildelt endnu et straffespark for en næsten identisk forseelse, og denne gang var det Pierre Kalulu, der var den skyldige.

Zielinski gjorde rent bord fra 12 meter endnu en gang og skød lavt og hårdt ind i det nederste hjørne forbi Michele Di Gregorio, selvom målmanden havde gættet rigtigt.

Kampens statistik
Kampens statistikStatsPerform

Pausen kom på et godt tidspunkt for Bianconeri, men de var ikke i stand til at omgruppere og kom yderligere bagud  inden for otte minutter efter genstarten.

Denzel Dumfries sendte bolden ind efter et hjørnespark efter først at have kikset sin afslutning.

Inters Federico Dimarco var generelt i kampen fuld af selvtillid og måtte se et giftigt langskud blive reddet ved nærmeste stolpe, inden Lautaro Martinez headede sit forsøg efter et hjørnespark langt over mål.

Disse fejlskud viste sig at være dyre, da Juventus reducerede mod spillets gang ved indskiftede Kenan Yildiz. Dumfries gav den unge tyrker for meget tid på bolden, og Yildiz straffede ham ved at sende bolden op i det lange hjørne forbi en hjælpeløs Yann Sommer.

Den schweiziske stopper var meget tættere på Yildiz' næste forsøg, men der var stadig intet, han kunne gøre, da det lave skud gik forbi ham og gjorde det til 4-4.

En sejr til nogen af holdene ville have været hårdt for begge parter, så det var måske passende, at byttet blev delt efter en sand klassiker.

Juventus havde kun indkasseret ét mål i ligaen i hele sæsonen, så det kom som et chok at indkassere fire på én aften. Det uafgjorte resultat betyder også, at de er fem point bagud i forhold til Napoli, der har vundet for første gang i seks kampe, mens Nerazzurri er et point bedre stillet.