Tidligere United-målmand bliver helt i italiensk gyser: Redder to straffespark mod Milan

David de Gea blev Fiorentinas helt mod Milan søndag.
David de Gea blev Fiorentinas helt mod Milan søndag.Giuseppe Maffia/NurPhoto via AFP
AC Milan, som allerede havde tabt i Champions League i denne uge, led søndag endnu et nederlag på trods af to straffespark i deres 2-1-nederlag mod Fiorentina i Serie A's syvende spillerunde. David de Gea viste endnu en gang, at han ikke har glemt målmandskunsten efter det sabbatår, han tog i seneste sæson.

Rossoneris og Frankrigs målmand Mike Maignan reddede et straffespark fra Moise Kean midt i første halvleg, men det var ikke nok.

Den franske midtbanespiller Yacine Adli bragte nemlig Viola foran med et mål i det 35. minut foran sine tidligere holdkammerater, efter at han var kommet til Firenze på lån.

Milan var tæt på at udligne i første halvlegs overtid, men franskmanden Théo Hernandez' straffespark blev afværget til hjørnespark af spanske David de Gea.

Den tidligere Manchester United-målmand reddede endnu et straffespark fra Tammy Abraham i det 56. minut, før han endelig blev passeret fire minutter senere af amerikanske Christian Pulisic.

Fiorentina-Milan spillerbedømmelser
Fiorentina-Milan spillerbedømmelserFlashscore

Men Islands Albert Gudmundsson genskabte hjemmeholdets føring i det 73. minut, og så var sejren hjemme for Firenze-mandskabet.

AC Milan, som blev slået 1-0 af Bayer Leverkusen tirsdag, havde vundet alle sine tre foregående Serie A-kampe og ligger nu på sjettepladsen med 11 point, fem point efter førerholdet Napoli, som har nydt godt af rivalernes svipsere.

Fiorentina ligger på 11. pladsen med 10 point.