Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Tyrkisk klub bekræfter: Tidligere engelsk landsholds-stjerne Dele Alli er forsvundet

Tyrkisk klub bekræfter: Tidligere engelsk landsholds-stjerne Dele Alli er forsvundet efter ferie
Tyrkisk klub bekræfter: Tidligere engelsk landsholds-stjerne Dele Alli er forsvundet efter ferieProfimedia
Den tidligere Tottenham-stjerne og engelske landsholdsspiller Delle Alli er forsvundet fra sin tyrkiske klub Besiktas. Det bekræfter klubbens træner Senol Günes.

Dele Alli har kæmpet for at nå tilbage til tidligere tiders form, hvilket har begrænset hans spilletid i Besktas, og træner Senol Günes har afsløret, at den tidligere engelske stjerne nu er forsvundet.

Günes bekræfter at han ikke har været i stand til at kontakte Dele Alli efter at have givet den tidligere Tottenham-stjerne en "lille pause" fra fodbold.

I relation til Dele's fravær sagde Günes: "Vi gav Dele Alli tilladelse til en lille pause, men han er ikke kommet tilbage endnu. Det regner, det er nok derfor, han ikke er kommet tilbage. Vi prøver at finde ud af, hvor han er."

I sidste uge blev Dele set sammen med Kim Kardiashian og hendes børn, efter at den amerikanske realitystjerne var tilskuer til Arsenals Europa League-opgør mod Sporting Lissabon

Den 26-årige har gennemgået en karrieremæssig de-route Tyrkiet, siden han kom til klubben fra Everton sidste sommer, hvor han kun scorede to mål i 13 Super Lig-kampe.

Den 16. marts blev det således rapporteret, at Dele var blevet degraderet fra førsteholds-truppen. Dele Alli har i det hele taget oplevet et voldsomt fald fra tinderne siden han for fem år siden blev beskrevet som et af de største talenter i engelsk fodbold nogensinde.