Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Brøndby-chef vil genskabe indsats fra Parken: Skal være en stor enhed

Ohi Omoijuanfo blev matchvinder da Brøndby IF forleden vandt med et enkelt mål i Parken over FC København.
Ohi Omoijuanfo blev matchvinder da Brøndby IF forleden vandt med et enkelt mål i Parken over FC København.Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
Trods en solid lussing senest Brøndby IF mødte Randers FC, da førstnævnte tabte med 4-0 på eget græs, er det en forhåbningsfuld Jesper Sørensen, der ser frem mod søndagens møde. Vestegnsklubben kommer nemlig til Kronjylland med en flot udebanesejr i Parken i bagagen, mens randrusianerne omvendt led et klart nederlag i Viborg i seneste spillerunde.

Søndag eftermiddag venter et spændende opgør på Cepheus Park i Randers, når Rasmus Bertelsens Randers FC-mandskab får besøg af Brøndby IF, der tager til det kronjyske med en dugfrisk sejr ude mod FC København i bagagen.

Og netop erfaringerne fra kampen mod FCK, der kastede en flot etmålssejr til Jesper Sørensens blågule mandskab, skal ifølge Brøndby-chefen bruges søndag i det randrusianske.

”Vi skal over at være en stor enhed, som vi var i den seneste spillerunde i Parken, og vi skal ikke være spredt ud over hele banen, som vi var sidst, vi spillede mod Randers,” fortæller Jesper Sørensen ifølge bold.dk.

Samtidig kan Brøndby dog konstatere, at det senest de to mandskaber mødtes blev til en gedigen snitter, for her tog Randers FC nemlig fra Vestegnen med en dominerende sejr på 4-0 i bagagen, Brøndbys største nederlag til Randers nogensinde.

”Vi skal have respekt for, at Randers er dygtige og svære at slå på hjemmebane, men vi tror selvfølgelig på, at vi kan få et godt resultat i Randers, hvis vi bringer noget af det spil, vi havde i Parken,” kommer det fra Jesper Sørensen.

Senest Brøndby IF var på besøg hos Randers FC blev det til en sejr til de blågule fra Vestegnen.
Senest Brøndby IF var på besøg hos Randers FC blev det til en sejr til de blågule fra Vestegnen.Flashscore

Der venter samtidig Brøndby lidt af en kreativ hovedpine, for mestrene fra 2021 er nemlig uden den helt store angrebsprofil Nicolai Vallys, der sidder ude med karantæne, mens man dertil også må undvære midtbanedynamoen Mathias Greve.

Omvendt har Randers FC igen Mikkel Kallesøe med i truppen, efter højrebacken har siddet ude med en skade siden midten af april, men til gengæld må Rasmus Bertelsen og Randers FC for sjette kamp i streg se bort fra midtstopper Daniel Høegh, der til Randers Amtsavis fortæller, at han døjer med efterdønninger af et smæld i nakken og en bold i hovedet i Randers-sejren over Lyngby i slutningen af februar.

”Jeg kan se lys, men det har været svært at være i, for jeg har ikke prøvet noget lignende før. Kroppen er frisk, men det er hovedet ikke. Det har været et broget forløb med gode og dårlige dage,” lyder det fra Daniel Høegh ifølge Randers Amtsavis.

De to mandskaber går ind til søndagens opgør som de to dårligst placerede hold i mesterskabsspillet, Randers FC som nummer fem, Brøndby IF som nummer seks, med fire point imellem sig. Hjemmeholdet kan med en sejr gå à point med lokalrivalerne fra AGF, der først spiller senere søndag hjemme mod Viborg FF.

Opgøret i Randers sparkes i gang klokken 16 og kan følges live på Flashscore.