Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Brøndby må undvære profil i længere tid end forventet

Brøndby må undvære profil i længere tid end forventet
Brøndby må undvære profil i længere tid end forventetProfimedia
Nicolai Vallys har endnu ikke været i aktion for Brøndby i denne sæson grundet en skade, og nu tyder det på, at der kommer til at gå noget tid, før offensivprofilen igen betræder grønsværen.

I seneste sæson var Brøndby tæt på at vinde de danske mesterskab, og det var blandt andet takket være Nicolai Vallys, som blev kåret til årets profil i Superligaen.

Det blev til 13 mål og otte assists i 31 Superliga-kampe i fjor, men den offensive kreatør har endnu ikke kunnet bidrage til Brøndby-holdet i den netop startede sæson. 

En drilsk skade i knæet har taget længere tid at komme sig over for Vallys, der nu også kommer til at sidde ude i de kommende uger. Den 27-årige Brøndby-spiller er ikke med i truppen i mandagens kamp mod Vejle, og vestegnsklubben meddeler, at han heller ikke vil være at finde på holdkortet den kommende tid.

"Nicolai Vallys er ikke med i dagens trup og vil heller ikke være til rådighed i de kommende kampe, da han har fået konstateret en mindre skade i knæet, som kræver en periode med aflastning, før han kan begynde at træne fuldt med igen." skriver klubben på deres hjemmeside.

I mandagens kamp må Brøndby også undvære Filip Bundgaard og Daniel Wass.

Kampen starter klokken 19:00, og du kan følge den her.