FC Midtjylland og Hvidovre gik uden kvaler videre i pokalturneringen

Ola Brynhildsen var blandt målscorerne for FCM mod Aabenraa
Ola Brynhildsen var blandt målscorerne for FCM mod AabenraaBo Amstrup/Ritzau Scanpix
FC Midtjylland havde ingen problemer med serieholdet fra Aabenraa. 13-0 blev det til Thomas Thomasberg og co. der gør Hvidovre følgeskab i tredje runde af pokalturneringen.

Stanley Iheanacho scorede hele mål, da FC Midtjylland vandt komfortabelt med 13-0 mod Aabenraa i Oddset Pokalen.

Den unge nigerianer var den ene af i alt seks debutanter som gæstede Aabenraa onsdag aften.

Målfesten startede allerede efter tre minutter, da Iver Fossum sendte et frispark ind til Andre Rømer, der scorede til 1-0.

Stillingen var 6-0 ved pausen og dermed var opgøret allerede afgjort halvvejs.

I anden halvleg lavede Aabenraa selvmål til 8-0, mens FC Midtjyllands U-19 anfører, Julius Voldby, kronede sin seniordebut med en scoring til 11-0.

Superliga-oprykkerne fra Hvidovre sejrede også sikkert over Fjordager, da vestegnsklubben vandt med 8-0.

Blandt målscorerne var Simon Makienok og Christian Greko Jakobsen.