Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Forhenværende Superligabomber og landsholdsspiller på ny i problemer: Anholdt for tyveri

Nicki Bille Nielsen optrådte tre gange for det danske A-landshold og scorede sågar et mål i en 6-0-sejr over Malta i 2013.
Nicki Bille Nielsen optrådte tre gange for det danske A-landshold og scorede sågar et mål i en 6-0-sejr over Malta i 2013.Claus Fisker / EPA / Profimedia
Den tidligere danske landsholdsspiller Nicki Bille Nielsen, nu 36 år, er torsdag varetægtsfængslet efter at have begået et supermarkedsrøveri.

Ifølge Ekstra Bladet begik Nicki Bille Nielsen angiveligt tyveri i en Coop 365-butik i Hvidovre 4. september, hvor danskeren snuppede en flaske vin, juice og thailandske måltider til en værdi af 176 danske kroner.

Ud over tyveriet eskalerede begivenhederne alvorligt, da to ansatte i forretningen gjorde modstand og forhindrede ham i at forlade stedet. Stillet over for dette scenarie blev den tidligere FC Nordsjælland-, Lech Poznan- og Rayo Vallecano-spiller mere aggressiv og tog endda fat i en af de ansatte og truede ham fysisk.

"Jeg brækker kæben på dig, så du skal spise yoghurt i seks uger," lød en af de truende sætninger, som Nicki Bille Nielsen slyngede efter personalet i supermarkedet.

Efter at de to ansatte havde sagt, at de ville melde sagen til politiet, sagde Nicki Bille Nielsen angiveligt: "Din stikker, jeg fanger dig, når du har fri."

Nicki Bille Nielsen erkendte sig gennem forsvarsadvokat Mie Holm Quast skyldig i tyveri og trusler mod en ansat. Efter et retsmøde i Retten i Glostrup skal den tidligere danske landsholdsspiller forblive varetægtsfængslet de næste fire uger.

Det er ikke første gang, den tidligere landsholdsspiller har været på kant med den danske lovgivning. I 2019 blev han idømt fire måneders fængsel for at have truet en cyklist med en luftpistol, overfaldet en dørmand, truet en sygeplejerske og været i besiddelse af kokain.

I 2022 fik han yderligere fem måneders fængsel efter voldshandlinger på en natklub. Efter en fornyet gennemgang af dommen fik den tidligere fodboldspiller nedsat sin straf til tre måneder og fik en bøde, der forhindrede ham i at gå på natklub i seks måneder.