Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Hoff Thorup inden topkamp i Århus: "Det bliver en rigtig svær kamp for os"

Hoff Thorup er klar over, hvilken opgave, hans mandskab stilles over for i Århus,
Hoff Thorup er klar over, hvilken opgave, hans mandskab stilles over for i Århus,Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
Kl. 18.00 søndag aften bliver hovedstads-derbyet fulgt til dørs af en kamp, der kan gøre mesterskabskapløbet endnu mere intenst, hvis Brøndby tager point fra FC København. Og FC Nordsjællands træner Johannes Hoff Thorup ser frem til en kamp, der bliver svær for de vævre gæster, der før i sæsonen har haft problemer med AGFs kompakte defensiv. Bevægelighed bliver nøglen, mener han.

Med en meriterende 3-2 sejr over FC København i mandags tilbageerobrede FC Nordsjælland førstepladsen fra FC København, men det bliver en anden slags modstander, holdet fra Farum møder søndag aften i Århus. 

AGF vandt det forrige, indbyrdes opgør med 1-0 på udebane, og selvom FCN gjorde mange ting rigtige i den forbindelse, så skal det gøres endnu bedre denne gang, hvis man skal have et positivt resultat med fra Århus, mener Johannes Hoff Thorup.

For AGF har kun lukket et mål ind i de seneste fem kampe af en årsag.

"Vi skal gøre meget af det, som vi gjorde sidst vi mødte dem. Vi skal være meget bevægelige og forsøge at komme ind bag deres bagkæde lige så snart muligheden byder sig.  Og så skal vi forsøge at presse dem højt og vinde bolden tidligt, så vi kan fange dem lidt ude af balance. Det er to nøgleområder, vi kommer til at fokusere på," fortæller han til FCNs hjemmeside.

Han udtrykker i samme ombæring stor respekt for søndagens modstanderes måde at spille på, som han mener er en stil, de Hviee efterhånden har finpudset til noget nær perfektion. Og det gør dem til en meget hård nød at knække. 

"AGF har fundet en meget tydelig stil, som virker rigtig godt for dem. Og den ændrer de ikke så meget i. De er meget komfortable, når de forsvare. Men de er også blevet noget bedre med bolden, så de har virkelig rykket sig. Der er ingen tvivl om, at det bliver en rigtig svær kamp for os. Men vi føler, at vi står godt rustet og vil selvfølgelig gøre alt for at få de tre point."

En sejr til værterne vil samtidig med et eventuelt pointtab til FCK bringe AGF for alvor ind i mesterskabskampen. 

Opgøret mellem de to hold kan selvfølgelig følges på Flashscore!