Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Hvidovre-boss Frandsen føler sig bortdømt: "Vi havde glædet os til VAR - og blev snydt"

Per Frandsen og hans mandskab fik ikke det ud af VAR, som de havde glædet sig til.
Per Frandsen og hans mandskab fik ikke det ud af VAR, som de havde glædet sig til.Claus Fisker/Ritzau Scanpix
"Vi behøver ikke være i tvivl om, at vi blev bortdømt."

Sådan siger Hvidovre-træner Per Frandsen, efter at holdet fredag tabte 0-1 i superligapremieren på udebane mod FC Midtjylland.

Med ti minutter tilbage af opgøret blev angriberen Nicolai Geertsen revet ned i feltet af FCM-forsvarsspilleren Sverrir Ingason, men dommer Mads Kristoffer Kristoffersens fløjte forblev tavs og blev efterfølgende ikke kaldt ud til et VAR-gennemsyn.

Den manglende VAR-indgriben undrer Per Frandsen.

"Vi blev desværre snydt for et kæmpestort straffespark. Det er helt vanvittigt, at den ikke blev tjekket igennem. Vi havde ellers glædet os til at komme op og spille med VAR, så der kunne blive dømt ordentligt. Geertsen var ved at sparke den i kassen, og så blev han revet ned og trøjen var helt flænset. Det er utroligt, at de ikke så det. Vi behøver ikke være i tvivl om, at vi blev bortdømt i den situation," siger Per Frandsen.

Det var Hvidovres første superligakamp i 26 år, efter at klubben højst overraskende rykkede op fra 1. division i sidste sæson, og Per Frandsen er glad for at være en del af det fine selskab.

Han tror på, at undertippede Hvidovre kan gøre sig gældende i rækken.

"Når vi rammer vores niveau, er vi et rigtig svært hold at spille mod, og det kunne man se de første 20 minutter mod FC Midtjylland. I forhold til at FCM er et hold, der gerne vil vinde guld, synes jeg ikke, at der var så stor forskel på holdene i kampen. Vores første målsætning er at komme i top-6, og hvis vi ikke kan nå det, så finder vi en ny målsætning. Vi vil hellere forsøge at opnå noget end at undgå noget," siger Hvidovre-træneren.

Den jagt skal Hvidovre fortsætte i næste uge, hvor holdet møder Randers FC på udebane i Superligaens anden runde.