Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Jesper Sørensen glæder sig til topkamp mod FCK: "Vi kommer for at vinde"

Jesper Sørensen kommer til at spille klogt i Parken, men går samtidig efter sejren.
Jesper Sørensen kommer til at spille klogt i Parken, men går samtidig efter sejren.Claus Bech/Ritzau Scanpix
De evige rivaler fra FC København og Brøndby IF brager sammen søndag i en højspændt topkamp.

Der var engang, hvor det ganske normalt, at FC København og Brøndby befandt sig på de to øverste pladser i Superligaen. Det har dog langt fra været tilfældet i de senere år. Men i denne sæson duellerer de to rivaler igen i toppen af dansk fodbold. 

Før søndagens derbyopgør ligger hjemmeholdet fra FC København nummer et med 32 point efter 14 kampe, mens Brøndby ligger lige i hælene på københavnerne med 29 point. Vestegnsklubben kan derfor komme á point med FCK, hvis det skulle lykkes dem at få en sejr i Parken.

FCK er formentlig fulde af selvtillid efter midtugens sejr over Manchester United, men det får ikke Brøndbys cheftræner, Jesper Sørensen, til at gå defensivt til værks i kampen. 

"Spillerne er klar til at komme ind og gøre deres allerbedste i Parken. Vi er et andet sted nu end sidste opgør i Parken, men vi har en god idé om, hvordan vi skal gå ind og gøre det - også for at få det resultat med hjem, vi vil have. Og der tror jeg også, at vi er lidt mere sikre i, hvordan vi vil gøre det, end sidst vi var derinde, fortæller cheftræneren, som tager til Parken for at sikre alle tre point." siger Jesper Sørensen til Brøndby IF's egen hjemmeside. 

Selvom FCK er favoritter til kampen, så kommer Jesper Sørensens mandskab til at gå ind til kampen med en tro på, at de kan hente en sejr.

"Vi kommer for at vinde. Det gør vi, og det vil være vores intention, uden vi vil være naive på nogen måde. Jeg synes, det er fedt, at vi kommer derind og spiller første- mod andenpladsen i Superligaen. Det er perfekt for os, at vi kan tage derind og spille en topkamp mellem to af de bedste hold i Danmark for nuværende." 

Kampen mellem FCK og Brøndby spilles søndag klokken 12, og du kan følge den her.