Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Kent Nielsen forventer tæt kamp mod Horsens: De har nogle våben der kan gøre ondt på os

Silkeborg skal holde fast i toppen, mens Horsens skal distancere sig til bunden.
Silkeborg skal holde fast i toppen, mens Horsens skal distancere sig til bunden.Bo Amstrup/Ritzau Scanpix
Silkeborg tager imod Horsens i 24. spillerundes sidste kamp. Silkeborg er favoritter i opgøret, men Kent Nielsen tror, at det bliver en tæt kamp.

Silkeborg IF skal allerhelst have alle tre point i kampen mod AC Horsens, hvis de skal holde snor i FC Midtjylland, der slog Lyngby i weekenden. Ender tirsdagens kamp med en Silkeborg-sejr, så vil de nlot være et enkelt point efter FCM.

Holdet fra Søhøjlandet er da også favoritter i kampen mod et kriseramt Horsens-hold, der ikke har vundet en kamp siden november. Alligevel tænker Silkeborgs cheftræner Kent Nielsen, at det kan blive en svær og lige kamp på Jysk Park.

"Sådan er det som regel, når vi møder Horsens, og det forventer jeg igen, fordi Horsens har nogle våben, der kan gøre ondt på os, hvis ikke vi spiller op til vores bedste.", fortæller Silkeborg-træner, Kent Nielsen, til klubbens egen hjemmeside

Målene er fløjet ind på AC Horsens i foråret, og selvom Kent Nielsen forventer en svær kamp, så har han også en klar plan for, hvordan de skal gøre ondt på gæsterne fra Horsens.

"AC Horsens har en meget fin og stram struktur, der gør det svært for os at spille vores flydende spil. Nøglen bliver at holde flowet på de rigtige tidspunkter, så kampen ikke bliver låst. Vi skal være dygtige til at se, hvornår hullerne opstår, for ellers vil vi indkassere mange kontra imod os."

Horsens vandt faktisk de to klubbers seneste indbyrdes opgør, da de på hjemmebane i oktober hentede en 3-2-sejr.

Du kan følge kampen her.