Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

LIVE Fodbold Tracker: Lewandowski og Co. generobrer førstepladsen i La Liga

Opdateret
Robert Lewandowski skal søndag forsøge at sparke Barça tilbage på førstepladsen i La Liga.
Robert Lewandowski skal søndag forsøge at sparke Barça tilbage på førstepladsen i La Liga.ČTK / AP / Joan Monfort
Efter to ugers pause vender klubfodbolden tilbage med stil i denne weekend, hvor der spilles flere højprofilerede kampe på tværs af Europas bedste ligaer, ikke mindst i den danske Superliga. Som sædvanlig kan du holde styr på alle de seneste nyheder og resultater med vores Live Fodbold Tracker.

Kl. 23:02 - Vi er nået til vejs ende denne søndag med slutfløjtet på det olympiske stadion i Barcelona. På Montjuïc tager Hansi Flicks tropper en imponerende 5-1-sejr over Sevilla. Undervejs var der comeback til stjernemidtbanespilleren Gavi, der har siddet ude i omtrent et år med en slem knæskade. Med sejren rykker Barcelona på ny op som nummer ét i La Liga, tre point foran de evige rivaler fra Real Madrid. Netop disse to mødes i næste weekend i El Clásico. 

Kl. 23:35 - I Ligue 1 bliver det til en kanongod søndag for danskerklubben Olympique de Marseille med Pierre-Emile Højbjerg fra start. Ude mod Montpellier vinder den franske storklub nemlig med hele 5-0, og gæsternes tredje mål blev såmænd sparket ind af lige netop Højbjerg. Dermed rykker Marseille op på tredjepladsen bag PSG og Monaco, der begge har 20 point efter otte kampe, tre mere end Marseille.

Kl. 22:00 - Alt må siges at forløbe planmæssigt for Barcelona hidtil denne søndag. Efter Robert Lewandowskis scoring til 1-0 har først Pedri og dernæst igen Lewandowski fået scoret, hvorfor catalonierne er gået i omklædningsrummet med en pauseføring på 3-0.

Kl. 21:30 - Barcelona skal denne søndag forsøge at tilbageerobre førstepladsen i La Liga, når Hansi Flicks tropper på hjemmebane har besøg af Sevilla. Her har Robert Lewandowski bragt hjemmeholdet foran med 1-0 i Barcelona efter et straffespark.

Kl. 20:50 - Tidligere på dagen var der dramatiske scener i Allsvenskan, hvor Djurgårdens IF var på besøg hos rivalerne fra Hammarby IF. Opgøret endte med at blive afbrudt grundet fyrværkeri hos udeholdets tilhængere, og nu skal opgøret spilles færdig mandag klokken 14 foran tomme tribuner. Læs mere om den vilde kamp her.

Kl. 20:15 - Godt nok formår en indskiftet Joakim Mæhle at komme på tavlen for Wolfsburg, men skaden er for længst sket for hjemmeholdet i Bundesligaen, der ender med at tabe søndagens opgør med 4-2 til Werder Bremen.

Kl. 19:43 - I Haderslev er de forsvarende danske mestre fra FC Midtjylland i store problemer mod Sønderjyske. Med kun 10 minutter tilbage af opgøret fører hjemmeholdet nemlig med 3-1. 

Kl. 19:35 - Det ender med en sejr til Arne Slots Liverpool-tropper hjemme på Anfield over gæstende Chelsea. Opgøret slutter med 2-1 til Liverpool efter scoringer af Mohamed Salah og Curtis Jones, mens Nicolas Jackson scorede gæsternes enlige mål.

Kl. 19:03 - Det går helt skævt for Jonas Wind og Kamil Grabara denne søndag i Wolfsburg. Hjemmeholdet kom tidligt foran, men siden hen har gæsterne fra Werder Bremen bombet fire scoringer ind bag den forhenværende AGF- og FCK-polak i Wolfsburg-målet, og samtidig blev østrigske Patrick Wimmer smidt tidligt i bad med et direkte rødt kort ganske få minutter efter at være blevet skiftet ind.

Kl. 18:35 - Det gik ikke godt for Patrick Dorgu og Co. i søndagens opgør, hvor Lecce som tidligere skrevet blev kørt midtover af Fiorentina. Heller ikke for danskerklubben Venezia gik det godt, for på hjemmebane tabte Magnus Kofod Andersen og Christian Gytkjær med 2-0 til Atalanta. Kun sidstnævnte dansker fik minutter i opgøret, da angriberen blev skiftet ind efter 79 minutter.

Kl. 18:00 - Efter en kamp, hvor FCN nok havde fortjent sejren, slipper Silkeborg fra Farum med 1-1 efter Oliver Sonnes selvmål udlignede Jeppe Andersens lynscoring.

Kampfakta
KampfaktaFlashscore

Kl. 17:53 - Med 539 afleveringer på Wolverhamptons banehalvdel kan man roligt sige, at City bankede på ulvenes dør ret længe. 

Kl. 17:35 - I Tyskland møder Wolfsburg hjemme Werder Bremen. Jonas Wind starter på toppen for værterne, mens Joakim Mæhle er på bænken. 

Til gengæld er stamspilleren Jens Stage desværre ude med en skade for Werder. 

Startopstillingen
StartopstillingenFlashscore

Kl. 17:14 - Et andet hold, man heller aldrig skal undervurdere er Kent Nielsens Silkeborg-mandskab, der er foran med 1-0 i Farum kort inde i anden halvleg. 

Jeppe Andersen bragte Silkeborg foran bare tre minutter inde i kampen. 

Kl. 16:59 - Man skal vitterligt aldrig sælge Manchester Citys skind, før den fede dame har sunget, og det fik man endnu et eksempel på lørdag eftermiddag på Molineaux, hvor ingen andre end John Stones i kampens døende sekunder pandede et sejrsmål hjem til Guardiolas tropper.

Kampfakta
KampfaktaOpta by Stats Perform

Kl. 16:45 - Lad os tage et kig på de startende 22 i dagens hovedattraktion, topbraget på Anfield, hvor Chelsea, der er kommet flyvende fra start i sæsonen, er på besøg.

Startopstilling
StartopstillingFlashscore

Seks sejre i træk i tre turneringer siden det seneste nederlag (der kom lige efter en landskampspause!) indikerer en form, der betyder, at The Reds er godt rustet til at byde et veloplagt Chelsea velkommen til Anfield.

Og en sejr her vil betyde, at Liverpool for femte gang har vundet syv af de første otte kampe i en sæson i den bedste række.

Nederlag til Chelsea har været sjældne på det seneste, da Liverpool blot  har tabt to af de sidste 17 indbyrdes opgør og den stime inkluderer fire sejre i pokalfinaler!

H2H
H2HFlashscore

Kl. 16:30 - Patrick Dorgu og Lecce er gået helt op i limningen og er aktuelt på 0-5 hjemme mod Fiorentina. Samtidig er de blevet reduceret til ti mand, da Antonino Gallo er blevet vist ud.

Kampfakta
KampfaktaOpta by Stats Perform

Kl. 16:04 - Trods et stort overtag i chancer, så lykkedes det ikke Viborg at hente alle tre point i Lyngby, mens AaB taber hjemme efter en dramatisk kamp, der bød på hele tre straffespark.

Kampfakta
KampfaktaFlashscore

Beklageligvis for nordjyderne, så brændte de deres enlige forsøg, da Matthias Jørgensen hamrede bolden på overliggeren, mens Randers scorede på begge deres spark fra pletten, og dermed hentede en 2-0 sejr i Aalborg i en kamp, der varede hele 102 minutter.

Kl. 15:55 - Startopstillingerne i "Plastico" er som følger:

Startopstilling
StartopstillingFlashscore

Kl. 15:40 -  Bo Svenssons Union Berlin er på besøg hos Bundesligadebutanterne fra Holstein Kiel, og Frederik Rønnow vogter som sædvanlig målet, mens Robert Skov er på bænken for klubben fra Köpenick.

Kiel kæmper for at opnå deres første sejr i den bedste række, mens Union forsøger at bryde døren ned til top-3.

Start-11er
Start-11erFlashscore

Kl. 15:35 - Patrick Dorgu, der netop har forlænget sin kontrakt med Lecce trods stor interesse fra Premier Leagues topklubber, er med fra start i holdets kamp mod Fiorentina. Det går dog ikke strålende for Giallorossi, der er bagud med 0-1.

Kl. 15:30 - Så blev det til sæsonens første nederlag for Magdeburg i 2. Bundesliga. Og ikke på det heldigste tidspunkt, da det var mod de evigt oprykningsjagende HSV, som vandt med 3-1 hjemme på Volkspark. Med sejren overhaler HSV netop Magdeburg og rykker op på tredjepladsen i rækken.

Kampfakta
KampfaktaFlashscore

Kl. 15:20 - Stik mod, hvad de fleste (inklusive os) forudså, så er Wolves såmænd kommet foran mod mægtige City hjemme på Molineaux. Målscorer var norske Jørgen Strand Larsen, der nemt kunne prikke en tværpasning ind i City-målet.

Kl. 15:00 - Der står fortsat 0-0 i begge de Superliga-kampe, der spilles i øjeblikket. Randers har haft en svag overvægt i spillet i Aalborg, men har ikke formået at spille sig til de helt store chancer mod oprykkerne.

Kampstatistik
KampstatistikFlashscore

Kl. 14:45 - Der er ikke meget i sol og måne, der tyder på, at Wolves får en særligt behagelig eftermiddag hjemme på Molineux, når de får besøg af mestrene fra Manchester City, der skal forsøge at lukrere på Arsenals nederlag i lørdagens kamp.

Ikke alene har Wolverhampton ikke formået at vinde nogen af deres første syv kampe, de har også kun opnået et sølle point. 

Start-11er
Start-11erFlashscore

Og nu får de så celebert besøg af blandt andet Erling Braut Haaland, der har scoret otte gange i sine fire kampe indtil videre mod Gary O'Neills mandskab.

Haalands sæson indtil videre
Haalands sæson indtil videreOpta by Stats Perform/ Shaun Botterill / GETTY IMAGES EUROPE / Getty Images via AFP

Det kan dermed nemt ende med en skamskudte gang ulve i kampen, der begynder kl. 15.00.

Kl. 14:30 - Napoli har nappet en smal 1-0-sejr fra straffesparkspletten og genskabt deres forspring på to point i toppen af Serie A, daen lovende indsats fra modstanderne Empoli ikke kunne forhindre et nederlag efter tre clean sheets i træk på Stadio Carlo Castellani.

Kampfakta
KampfaktaOpta by Stats Perform

Khvicha Kvaratskhelia blev matchvinder, da han sikkert omsatte straffesparket.

Se yderligere kampstatistik her

Napoli fejrer sejrsmålet
Napoli fejrer sejrsmåletProfimedia

Kl. 14:15 - Vi skal til at have gang i et par kampe fra den hollandske Æresdivision. 

Her er både Oscar Fraulo og Victor Jensen med fra start for Utrecht, der ude møder Groningen.

Start-11eren
Start-11erenFlashscore

Jensen jager sin første sæsonscoring for Utrecht, mens Fraulo stadig har til gode for alvor at imponere på sit lejeophold fra Borussia Mönchengladbach.

Anton Gaaei og Christian Rasmussen varmer begge bænken for Ajax, der gæster Heracles.

Kl. 13:45 - Magdeburg med danske Markus Mathisen er på besøg hos engang så mægtige HSV i Hamborg, og her er værterne allerede kommet foran ved unge Ransford Konigsdorffer, der scorede sit fjerde mål i denne sæson for HSV.

Ransford Konigsdorffers sæsoner
Ransford Konigsdorffers sæsonerFlashscore

Kl. 13:16 - Om tre kvarter blændes der op for AaB - Randers og Lyngby - Viborg. I sidstnævnte opgør må der siges at have været en jævn fordeling af point i de sidste fem kampe, de har spillet mod hinanden.

Randers stiller med samme hold i Aalborg, som de gjorde i deres 1-1 kamp mod Lyngby i sidste runde før landskampspausen.

H2H
H2HFlashscore

Kl. 13:00 - Vi bliver i Bundesligaen. Mainz' fans kom med en hilsen til deres gamle cheftræner Jürgen Klopp inden de mødte Klopps nye arbejdsgiver, RB Leipzig lørdag. Og de er ikke imponerede over Klopps nye job, som de nærmest betegner som en pagt med djævelen. 

Kl. 12:50 - Bayern München må undvære deres stærke midtbanemand Aleksandar Pavlovic, der udgik tidligt i opgøret mod VfB Stuttgart lørdag aften. Ifølge Kicker har den 21-årige fået et brud på kravebenet og er ude i fem til seks uger.

"Han har måske været vores bedste spiller indtil nu. Skaden vil ikke ændre noget for hans karriere, men det er selvfølgelig ærgerligt for os, at han ikke kan hjælpe det næste stykke tid," siger træner Vincent Kompany.

Bayern vandt kampen mod Stuttgart med 4-0.

Kl. 12:30 - Som optakt til søndagens "Plastico" kan man jo passende varme op med vores interview med Per Frimann, der deler ud af sine synspunkter om anvendelsen af netop kunstgræs i dansk fodbold.

"Personligt synes jeg, det har været vigtigt for dansk fodbold, at vi har fået kunstgræs. Det har gjort det muligt for os at spille hele året, og vi kan træne meget mere – og det er især vigtigt for børn og unge. Vi ved, hvor meget det betyder for udviklingen”, lyder det blandt andet fra Per Frimann.

Læs det her

Kl. 12:00 - Vi lægger fra på denne søndag med Antonio Contes Napoli, der gæster Empoli. Førerholdet fra det sydlige Italien må undvære en skadet Stanislav Lobotka, men i hans sted træder den unge skotte Billy Gilmour på banen.

Start-11er
Start-11erFlashscore

Kl. 11:10  - Godmorgen og velkommen tilbage til vores Live Fodbold Tracker på det, der tegner til at blive en spændende dag med action i hele Europa!

Der er et par store kampe at se frem til, hvor Liverpool er vært for Chelsea i Premier League kl. 17:30, mens Inter Milan møder Roma i Serie A kl. 20:45.

Andre steder går Manchester City, Atletico Madrid og Barcelona alle på banen i forsøget på at vende tilbage på deres vinderspor efter landskampspausen.

Derudover er der naturligvis en række Superliga-kampe på programmet, startende med AaB - Randers og Lyngby-Viborg kl. 14.00. 

Kl. 16.00 står det på nyklassikeren "Plastico", når FC Nordsjælland får besøg af Silkeborg, der lige som dem selv spiller på kunstgræs.

Start-11ere
Start-11ereFlashscore