Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Lyngby-kaptajn efter nederlag: Jeg skal passe på, hvad jeg siger

Opdateret
Rømer (th) var tosset efter nederlag
Rømer (th) var tosset efter nederlagHenning Bagger/Ritzau Scanpix
Lyngby mistede et vigtigt skridt i kampen for overlevelse, da AaB sejrede med 1-0.

Kampens eneste mål blev sat ind af Allan Sousa på et straffespark. Efter kampen var Marcel Rømer stadig rasende.

“Jeg synes, vi spiller en god kamp, og jeg synes, vi fortjener meget, meget mere, end det vi får med. Kampen blev afgjort et andet sted end på banen”, siger Rømer efter kampen til Discovery+.

Med nederlaget ryger nordsjællænderne ned på sidstepladsen og har nu seks points op til Horsens på den rigtige side af stregen.

Stats på kampen
Stats på kampenFlashscore

“Det er ude af vores hænder. At en situation, som man ser 50 af i hver kamp, skal gå den offensive vej, har jeg virkelig svært ved at forstå”, konkluderer Rømer, der dog fritager kampens dommer for skylden.

“Som jeg ser det, blev der holdt fra begge sider. Jeg holder Morten Krogh ude af det, for han blev presset af at blive kaldt ud til VAR-skærmen, men at der står nogen inde i rummet, der gerne vil være med til at afgøre det her, har jeg svært ved at forstå”, slutter Rømer.

Synderen ved straffesparket var Lyngbys forsvarsspiller Pascal Gregor, der er i samme båd som sin anfører.

"Det var i den tynde ende. Jeg var ikke tilfreds med den kendelse. Der kan dømmes straffespark ved hvert hjørnespark så", lød det fra Pascal Gregor, der også efter kampen var henne ved dommeren for at vise sin utilfredshed.

"Jeg spurgte bare, om han ikke kunne se, at det var en kamp om bolden. Han holdt lige så meget i mig".

Spilleren, der blev begået straffespark på og som ifølge Pascal Gregor også holdt fast den modsatte vej, forstår ikke Lyngby-spillernes frustrationer.

"Er de frustrerede? Har de ikke set den igen? Han hev mig i trøjen. Det er vist ikke lovligt, så de må kigge på den igen", lød det overrasket fra Rasmus Thelander.

Lyngby er med nederlaget sidst i kvalifikationsspillet med to point op til AaB og seks point til AC Horsens på pladsen, der giver endnu en sæson i Superligaen.

Lyngby næste kamp er hjemme mod FC Midtjylland.