Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Lyngbys Storm: "Vi skal have marginalerne på vores side"

Opdateret
Tobias Storm ser frem til en tæt affære mod Randers.
Tobias Storm ser frem til en tæt affære mod Randers.https://lyngby-boldklub.dk/
Tobias Storm er ikke bange for Randers, der har fået en hård start på sæsonen, men han ved, at det kommer til at dreje sig om små ting, når kampen søndag eftermiddag skal afgøres.

Den 19-årige fik sig noget af en oplevelse mod Brøndby, hvor han for første gang oplevede virkelg at komme i ilden på landets måske mest krævende udebane, og endte med at komme derfra med et 0-3 nederlag i bagagen. Det kommer dog ikke til at betyde noget for tilgange til kampen mod Randers, der stadig er uden sejr efter sæsonens første fire kampe.

"Det var første gang, at jeg spillede i sådan en ramme, og trods resultatet, så var det selvfølgelig fedt. Jeg er sikker på, at sådan en kamp giver mig en masse på den lange bane, og jeg har kun fået endnu mere blod på tanden. Det var selvfølgelig ikke en rar følelse lige efter kampen i Brøndby. Man ville rigtig gerne bare ud at gøre det godt igen. Så vi har glædet os til at skulle spille den her kamp mod Randers," siger Storm til Lyngbys hjemmeside.

Randers har vundet de seneste tre gange, de to hold er mødtes, hvoraf den ene kamp dog var en træningskamp, og revanchen ligger også Lyngby-spilleren meget på sinde. Tæt bliver det dog uden tvivl, vurderer han.

H2H
H2HFlashscore

 "Jeg tror, at det bliver en svær, men god kamp i dag. Det er det ofte mod Randers. De kommer altid med masser af dueller, energi og hård fight. Det skal vi kunne matche dem på, og så ellers slå dem via vores eget spil, som vi tror meget på. Jeg er ikke i tvivl om, at det bliver en tæt kamp, hvor marginalerne kan blive afgørende. Men det er nogle marginaler, som vi skal gå ud at kræve kommer på vores side, så vi kan få alle tre point," siger Tobias Storm

Kampen begynder klokken 16.00 og kan følges på Flashscore.