Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Marcel Rømer før nedrykningsdrama mod Horsens: Vi tror stadig rigtig meget på tingene

Lyngby går hårdt efter et overlevelsesmirakel.
Lyngby går hårdt efter et overlevelsesmirakel.Claus Fisker/Ritzau Scanpix
AC Horsens kan med en sejr over Lyngby komme ti point over nedrykningsstregen. Lyngby vil dog gøre alt for få de tre point.

Der er voldsom spænding i bunden af Superligaen, hvor særligt Lyngby er hårdt presset til at skaffe point. Et af de hold, som Lyngby skal tage point fra, er AC Horsens, som ligger lige over stregen.

Lyngby er placeret nederst i tabellen og har hele ni point op til AC Horsens, men Lyngby-anfører Marcel Rømer har stadig tro på, at de kan redde livet i Superligaen.

”Vi tror stadig rigtig meget på tingene, og vi har fokus på os selv. Vi synes, at vi som hold er et godt sted, men vi også elementer, hvor vi selv synes, at vi kan lægge på, så vi kan tippe kampene over til vores fordel og tage tre point. Vi stiler efter at være med til det sidste, så vi selv kan afgøre det, og det er bestemt stadig inde for rækkevidde,” siger Marcel Rømer til Lyngbys egen hjemmeside.

I midten af marts havde Lyngby en god mulighed for at rykke endnu tættere på Horsens, da de to hold mødtes i sidste runde af grundspillet. Her endte kampen 1-1 i en meget låst affære, hvor begge hold var lidt nervøse for at tabe.

Marcel Rømer håber dog, at søndagens kamp kan blive mere flydende og frigjort fra Lyngbys side.

”Vi skal ud at spille mere frit end senest mod AC Horsens. Jeg synes også, at det klæder vores hold, når vi spiller med energi og en frigjorthed – det er her, hvor vi er bedst. Det er os, der skal ud at hente deres forspring, så vi skal ud at angribe kampen.”

Lyngby får dog deres sag for søndag. Det er nemlig ikke lykkedes de kongeblå at slå Horsens i de seneste fire forsøg.