Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Neestrup ønsker vilje mod Brøndby: "En mulighed for at vise, hvad vi er lavet af"

Neestrup banker på brystet på sine spilleres vegne inden det potentielt ganske afgørende derby på Brøndby Stadion.
Neestrup banker på brystet på sine spilleres vegne inden det potentielt ganske afgørende derby på Brøndby Stadion.Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
FC København løber på banen mod deres ærkerivaler på Brøndby Stadion til et af de vigtigste derbies for dem længe. De må klare sig uden både fans og stort set alle deres normalt startende midterforsvarere, så det er lidt af en udfordring, de står over for. Men cheftræner Jacob Neestrup tager handsken op, og mener, at det er en mulighed for at demonstrere, hvad FC København egentlig er bygget af.

FC København tabte snært mod FC Nordsjælland i det seneste opgør, og et pointtab på deres forhadte rivalers hjemmebane vil medføre, at kapløbet om det danske mesterskab vil snerpe endnu mere til.

I tilfælde af, at AGF vinder deres kamp mod Nordsjælland, vil de oven i købet få endnu en medkombattant i kampen om at vinde guld i denne sæson.

Til den i forvejen svære opgave hjælper det ikke, at FC København, grundet de to klubbers tilbagevendende skærmysler uden for banen, ikke har tilhængere med på tribunen.

Ej heller, at de stiller op med et svært decimeret midterforsvar, der er hærget af både skader og karantæner. Men det betyder ikke, at de på forhånd lægger sig, fortæller deres træner Jacob Neestrup til klubbens hjemmeside inden kampen.

Brystet skal derimod skydes frem, og afslutningerne skal være skarpere end på det seneste.

"Vi er klar på, at der venter en intens kamp. Derbyet er den bedste mulighed vi kan få for at vise, hvad vi alle er lavet af og står for. Det vil blive en kamp, hvor vi skal kunne stå fast i nærkampe og dueller - både i luften og på jorden. Vi vil gerne se en større kynisme end hvad vi har vist i de seneste Superliga-kampe, og det er med det mindset at vi tager til derby i eftermiddag," siger Neestrup.

Han lover dertil, at alle på holdet er klar til opgaven, og ved, at det kan blive sæsondefinerende med tre point på deres yndlingsmodstanderes hjemmebane.

"Alle har en stærk tro på en sejr, og vi ved at det kræver at vores kollektiv står stærkt sammen med og uden bolden i dag,” lyder det fra Neestrup.

På skadelisten for Løverne er Carlos Zeca, Nicolai Boilesen, Akinkunmi Amoo, David Khocholava, Andreas Cornelius samt Diogo Goncalves, der blev seneste tab, efter han pådrog sig en fodskade under træning. Kevin Diks og Denis Vavro har dertil karantæne.

Læs optakt til det voldsomt interessante derby her: