Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Optakt: Horsens har kniven for struben før Silkeborg kommer på besøg

Jens Berthel Askou skal forsøge at holde AC Horsens oppe.
Jens Berthel Askou skal forsøge at holde AC Horsens oppe.Claus Fisker/Ritzau Scanpix
AC Horsens og Silkeborg IF brager sammen fredag aften i den første kamp i 30. spillerunde i Superligaen, og fredagens hjemmehold fra Horsens har i den grad kniven for struben.

AC Horsens startede 2023 som en af bejlerne til at komme med i mesterskabsspillet, men et forfærdeligt forår har været medvirkende til, at ”De Gule” nu ligger til nedrykning. Derfor er Horsens-holdet under et gevaldigt pres, og ifølge Horsen-cheftræner Jens Berthel Askou, så skal hans tropper vinde.

”Vi skal vinde. Det er selvfølgelig vores mål i alle kampe, men nu skal det være. Det kan godt være, at et point kan bruges til noget, men det finder vi først ud af i sidste runde,” siger cheftræner Jens Berthel Askou til Horsens Folkeblad.

Selvom Horsens ligger under streget, så ligger de á point med AaB og kan derfor stadig nå at slutte over stregen. Jens Berthel Askou panikker da heller ikke endnu.

”Tabellen lyver ikke. Vi har spillet os til de nuværende antal point og den nuværende placering. Vi er ikke helt på dybt vand endnu. Det havde vi været, hvis afstanden hed to-tre point op med tre kampe igen, men det understreger også, at det er nu, vi skal til at have point.” fortæller træneren til Horsens Folkeblad.

Placering i tabellen
Placering i tabellenFlashscore

Det er måske heller ikke en umulig opgave, som Horsens står over for fredag, når Silkeborg kommer på besøg. Holdet fra Søhøjlandet vandt godt nok i seneste weekend over Lyngby, men de har været skidt kørende i en længere periode.

Horsens har vundet de to seneste indbyrdes opgør mod Silkeborg, og Silkeborg-angriber, Tonni Adamsen, forventer da også en vanskelig kamp.

”Det er et hold som står godt i kæderne, og der er mange, der har haft problemer med dem i sæsonen inklusiv os selv,” fortæller Tonni Adamsen til Silkeborgs egen hjemmeside og fortsætter:

”Jeg tror, at det bliver en kamp, hvor Horsens i perioder kommer til at stå lidt kompakt nede i bagkæden og lure på kontraangreb.”

Silkeborg kan med en sejr definitivt ikke rykke ud af Superligaen, så de er også opsatte på at hente en sejr.

Du kan følge kampen her.